Wednesday, 20 June 2012

my powerpuff gilr's besday

Posted by mrs. tarmizi at 11:36 am


cite yang da berkurun lamanya.. hehehe.. bru hr ni aku nak update.  nak buat camna kan.. tahap kemalasan aku makin melampau2.. so bl mood nak berblogging ni da mai, better la cepat2 aku upload cite2 yg da basi tu.. hehehe.. besday si kecik ni sehari sebelum besday umi dia.. aku 11 Februari, dia plak 10 Februari.. geng umi.. hehehee.. besday dia pun kami buat kecik2 je.. just panggil kwn2 ofis dgn jiran2 kat umah je.. makanan sume aku masak sendiri.. simple2 je.. menunya nasi putih, kari tulang, ayam goreng.. tu je pun.   pastu ada la skit2 dessert dan kuih2.. kek plak ktorg beli dr secret recipe je...  x sempat nak order2 coz plan pun last minit je nak wat besday si kecik ni...

alhamdulillah, da setahun da umur dia.. sekejap je kan.. rasanya bru semalam je bersalinkan dia.. rasanya bru semalam je aku ngan hubby berjaga malam, tak tido smpai ke pagi dok melayan dia yg memang suka berjaga malam.. klu setakat berjaga ok lg, menangis tu yg tak tahan.. ngan aku2 skali menangis.. sebab da tak tau nak wat apa kan, nangis je la.. :-)

tapi sekarang alhamdulillah, dia da ok.. semakin hari semakin byk plak akai baru dia.. jenuh la nak melayan.. hehehe.. klu xda dia rasa sunyi je umah tu.. kakak ngan abang2 dia pun x bley nak duduk klu dia takde.. hehehe.. klu dia ada riuh rendah je.. mulut tak berenti2 bercakap.. mcm murai je.. hahaha..

nur aleesya, umi doakan adik sihat2 selalu.. sentiasa diberkati dan dirahmati Allah.. semoga menjadi anak yang solehah, anak yang berbudi bahasa, anak yang berguna di dunia & akhirat.. anak yang sopan santun, pandai menjaga maruah dan adab.. jadilah anak yang dapat menyenangkan hati umi & ayah.. insyaAllah.. last but not least, we all luv u verrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyy muuuucccccccccccchhhhhh... u're our sunshine, our luv... u're everything..



 my buchuk...














*malas nak letak caption.. layan gambo je la ye...hehhehe..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner