Tuesday, 31 May 2011

aqiqah nur aleesya

Posted by mrs. tarmizi at 4:39 pm 0 comments
masa cuti skolah bln 3 hr tu, kami satu family blk kelate.. hajatnya nak wat aqiqah si kecik aleesya tu.. tok ayah da belikan kambing biri2.. so, blk la kami beramai2 ke kelate tu.. adik2 en hubby pun blk skali.. bru la meriah kan.. kenduri start pas solat jumaat.. kelate kan off hr jumaat.. so, pas jumaat tu penuhla umah ngan tetamu.. menu simple2 je.. kari daging biri, kari ayam, ayam goreng, sambal belacan kelatan style ngan ulam2.. wpun simple, tp makan wajib tambah ye.. hahaha.. sodap ok!!

mls nak menceceh panjang2.. layan je la gambo2 kat bwh nie... hehehhe..


kambing biri aleesya..


couple 2 ekor ni.. sweet je.. hahaha..

jap lg abis la ko.. makan la puas2 dlu ye..


tak tau jap lg nak kna sembelih tu.. rileks je makan ek?? tgu la jap lg.. heheh.


haaaa.. kan da kena.. aku x tgk pun masa ni.. sedey.. hehehe..




ngeri kan!!


da kna gantung plak..


sesi lapah melapah..


time dorg sibuk memasak, tak snap gambo pun.. aku mls nak kuar umah.. dok belek bdk kecik tu je.. hehehe..


last but not least.. gambo si bdk booolllaattt.. hehehehe..


aksi si cilik aleesya

Posted by mrs. tarmizi at 3:42 pm 0 comments
ni la rupanye anak dara kecik aku ni klu tido.. mcm2 aksi dia wat.. mula2 ok je tido nye.. lama2 skit bantal ke mana, dianye ke mana.. hehehe.. sabo je la.. perangai sapa la adik ikt ni adik ooiii.. hahaha.. umi klu tido behave je.. wakakaka.. msti perangai ayah ni.. hehehe...


tgk gambo2 ni, rindu la plak.. rasa nak lari balik skrg je.. hehehe..


awal2 tido..

da start da... hehehe..

siap ngan muka2 skali... hahaha..

sabo je la anak dara sorg ni.. tido t'kangkang2.. hihihi..


seee... bantal da lari merata2 da.. hahaha.. lasak btol tidonye..




Monday, 23 May 2011

SAYA RINDU BUDAK INI....

Posted by mrs. tarmizi at 4:35 pm 0 comments

rindu nye ngan bdk booolllatt kat atas ni.. wat keja pun asyik dok tgk jam je bl bley balik.. hehehe.. lambat plak jarum jam ni b'gerak.. hehehe.. klu la bley amik cuti tanpa gaji.. klu la aku org kayaaaaaaaaaaaa......... da lama aku cuti tanpa gaji.. dok umah jaga anak.. hehehe.. best jgk kan.. hmmmm.. tu sume KALAU la.. hehehe.. bdk kecik yg da byk akai.. mcm2 hal bdk kechik sorg ni.. rasa nak gigit2 je jari montok2 tu.. hehehe..


Wednesday, 18 May 2011

luv of my life

Posted by mrs. tarmizi at 5:00 pm 0 comments
uiiishhh... gile b'sawang blog aku.. hahaha.. ni pun tb2 je rasa nak update blog... hehhee... tu pun tak nak cite panjang2.. just nak kongsi ngan korg wajah kesayangan ambo.. wajah kesayangan kami sekeluarga skrg ni.. dia la penambah seri kuarga kami.. menambahkan ceria dalam family kami.. our love.... luv of our life..




^



^



^



^



^






NUR ALEESYA BINTI MOHAMAD TARMIZI

 

Template Design By:
SkinCorner