Tuesday, 9 November 2010

kroje aku

Posted by mrs. tarmizi at 11:31 am




ni la kroje aku time boss aku takde kat ofis... wakakaka.. bkn aku ngelat ye.. keje2 sume finish already.. takde da keje2 yg nak kna wat.. atas meja pun kemas, licin gitu.. so drp aku dok nganga takde wat apa2, adalah lbh baik aku wat something kan.. yg b'faedah la skit.. dok perah la otak ni, pe aku nak wat ek??? tiba2... ting ting.. hehehe.. idea suda mari oooo... cari bahan utk anak2 aku as activity dorg ms cuti skolah nti... dorg kan tak lama lg da nak b'cuti2... so, takkan nak biar je dorg melangut je kat umah tu kan.. dpt jgk dorg ilmu skit2.. hehehe.. trus la aku google pe yg patut utk exercise dorg nti.. cri gambo2 yg colourful skit, bg semangat dorg nak wat kan.. hehehe..


nak bwk dorg gi cuti2 malaysia pun, keadaan tak brapa mengizinkan.. huhuhu.. tp insyaAllah, awal bln dpn kita cuti2 di kelate je la ye anak2.. hehehe.. ok la jgk kan dr dok terperuk di rumah.. bl pikir2 sian jgk nak tglkan dorg kat umah b'dua je dr pg smpai la ke petang.. mmg la time lunch aku balik, tp msti dorg boring kan nak tgu smpai petang.. mtk tlg ngan 'org' tu pun tak bley nak harap.. ada je alasan.. itu la ini la.. nak jaga anak sndiri pun mcm2 hal.. huh!!! sakit aty je.. it's ok la.. hopefully dorg selamat dok b'dua smentara aku ngan ayah dorg gi keje.. insyaAllah.. pe pun umi ngan ayah syg sgt2 kat kakak, angah & afiq tau.. luv u all so mucchhh... heheheh.. tetiba je kan.. hahhaha...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner