Thursday, 7 October 2010

kegilaan baru ku

Posted by mrs. tarmizi at 3:28 pm
skrg ni aku ada kegilaan baru.. bkn aku gila ye.. hehehe.. kegilaan @ hobi bru aku la.. pantang ada masa skit, mula la aku bkak blog2 yg jual brg2 baby.. rambang mata ooo tgk brg2 baby.. geram sgt2... cute2 plak tu... adoiii laaa.. tahan je la nafsu nak membeli tu ye.. sabar2 dlu...

now aku da masuk 5 bulan... perut pun da makin memboyot... bju2 kurung sume da tak muat lg.. nak zip da tak bley.. so, en hubby cpt2 skit ye beli uniform utk ibu ngandung ni.. beli byk2 skit.. hahaha.. kang ada yg recycle je bju yg ada tu gi keje.. ada jgk yg muntah tgk aku pkai bju yg sama je every week.. hahahaha... jap je rasa, da masuk 5 bulan.. rasa mcm bru smlm je aku tau aku pregnant.. hehehe.. alih2 da 5 bln yek.. cpt nye masa b'lalu... byk btol songeh ngandung kali ni.. lain drp yg lain.. dlu yg 3 org tu takde la smpai cenggini... lain anak, lain ragamnye kan.. tp kali ni ngandung, menguji kesabaran aku btol.. hehehe.. yg tu later2 la aku story ye...

sebab pregnant ni la jgk blog aku da lama tak berupdate.. asal nak on lappy je rasa nak muntah.. rasa loya sume ada.. bley cenggitu?? nasib baik kat ofis bley jgk aku ngadap pc tu.. klu tak ada jgk yg kna sound ngan bos kan.. hahaha..

korg tgk gambo2 kat bwh ni.. tak ke geram tgk sume ni?? aku rasa nak beli skrg je.. tp sb tak tau lg boy ke girl kan, so kna la b'sabar dlu.. ikt aku nak beli brg2 girl je.. sb aku nak baby girl... hehehe.. nti bley la dia kawan ngan kakak.. tak la kakak sorg2 je tido kat bilik dia tu kan.. da ada geng r klu dpt baby girl nti... tp scan tak nampak2 lg.. bl scan je, doc ckp baby aku tengah sujud.. dia suka dok nongeng mksd doc tu.. duduk mcm kita dok sujud tu.. gelak je aku ngan en hubby bl doc ckp mcm tu.. lawak btol la bdk sorg ni.. mcm2 peel dia.. tak kesah la boy ke girl ek, yg penting dia selamat, sihat sumenya.. yg tu paling penting..















yg 2 ni aku tak ingat r amek kat blog mana.. jenuh aku godek2 tak jmpa.. nti2 klu jmpa aku ltakkan ye.. comey kan bju ni?? klu da bley jln pakai gaun mcm ni, t'kedek2 je.. adoiii... comey loooooo..



yg ni pun aku lupa.. nti da jmpa aku ltak link nye..

http://littleswardrobe.blogspot.com


siyes comey sungguh bdk ni.. dpt kat aku mmg abis r pipi dia tu aku gigit2.. hehehe.. pkai plak bju kaler merah kan.. fuhhh... comey btol la mu ni... geram aku...

2 comments:

Anonymous said...

mak aihhh...comey2 nyer lily...sy pun geremmmmmm...gak nengoknyer..
hehehhe..adakah aku pun akan mewarisi 'kegilaan' ni???...hahhahhahha...-heeza

mrs. tarmizi on 03 November, 2010 said...

huhuhu... da geram ek?? coming soon r tu.. hahaha.. sama2 kita gila ye heeza.. wakakak...

 

Template Design By:
SkinCorner