Wednesday, 2 June 2010

edit mengedit

Posted by mrs. tarmizi at 10:00 am
before editing

after

ni la keje aku weekend hr tu.. menggodek photoshop yg da lama aku nak godek2 tu.. tp sebab tak pndai + takde masa nak godek2 benda ni, t'bengkalai la kejap.. ekceli aku mmg suko edit mengedit ni ye.. tambah2 guna photoshop.. dlu ms jd tutor kat pusat komputer terror la jgk aku edit mengedit gambo2 ni.. tp bila da 9 tahun tinggal benda tu, lupa abis sume.. skrg ni bru nak jinak2 blk.. coz mmg aku minat gile benda2 cenggini.. dok tgh nak m'cari2 buku photoshop jgk ni.. hehehe..

teknik kat atas ni dipanggil glowing picture... ni pun aku blajar online je.. dok godek2 last2 jumpa ada satu blog akak ni yg ajar tutorial mcm mana nak edit mengedit guna photoshop.. best ooo.. trus aku cuba.. alhamdulillah jd jgk.. time tak jd tu rasa nak nangis pun ado.. hehehe.. nti aku ltak link akak tu kat blog aku ye.. ni nak try edit2 yg lain plak.. hehehe..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner