Saturday, 8 May 2010

telur masak kicap

Posted by mrs. tarmizi at 10:00 am

nie je yg aku wat utk lunch kami semalam.. telur masak kicap.. da tak reti nak masak pe da.. kat ofis semalam jenuh la memikir pe la aku nak masak bg anak2 aku makan ni.. sambil2 dok wat keja ni, otak dok pikir nak masak pe.. hehehe.. tak concentrate lgsg kan wat keja.. hihihi.. last2 aku bkak blog CMG tu, skali ada entry bru dia.. dia wat telur masak kicap.. aku pun apa lagi, laju je bc resipi dia tu, save dlm memori otak aku ni.. blk trus wat telur masak kicap.. abis cite... cuma aku tambah ikan masin goreng.. tu sajork.. hehehe.. masak simple2 pun, bertambah2 jgk tau.. huhuhu.. tima kasih ye cik mat.. hehehe.. sodap telur ni..


0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner