Monday, 3 May 2010

riang ria shopping

Posted by mrs. tarmizi at 2:30 pm
ktorg smpai kampung hr tu jam 1 pagi.. jln jem gile ko... mcm nak blk raya je.. b'deret2 kete.. meriah sungguh la highway malam.. mcm malam raya je.. hahaha.. pe pun alhamdulillah, kami anak beranak selamat smpai.. smpai2 tu, sume da tido.. tgl abah aku je ngan si aiman gendut.. dok layan tv.. dok sembang2 kejap, pastu trus masuk tido.. ngantok lorr...


sok pagi2, si aiman ni da wat kecoh kat dalam bilik ktorg.. tak bley la umi ngan ayah ko nak bgn lewat skit kan.. dia dok kecoh suh ktorg bwk dia gi main gelongsor.. hehehe.. mmg plan nak bwk pun, tp tak jd la nak bwk pg tu.. aku ngan en hubby bincang2 nak tkar plan ke petangnye.. da siap2 mandi, aku bwk si adik ngan aiman kuar beli ubat.. afiq demam + batuk.. da kuar tu wajib la singgah kdai pekena roti canai dlu kan.. hehehe.. tgk2 jam da kul 11, trus la ktorg gi econsave.. kat kamunting da ada econsave kooo.. da makin maju naaa.. gud2.. hihihi.. bru best blk kpg mcm ni.. mcm2 tempat bley pi.. hahhaa.. skali smpai econsave, kete b'deret2 lagi.. maklum la, bru bukak.. sume nak serbu la kan.. dr nak beli ikan ngan brg2 basah yg lain, trus t'bantu.. mls nak b'sosak.. aku just beli 2, 3 brg je.. pastu ada la beli mainan utk bdk 2 org ni.. suko la bl da dpt mainan.. kat situ jgk suh dibukaknye.. tak sabar2 langsung...


si aiman ni, klu ktorg balik jgn harap la dia nak layan mama dia tu.. smpai mama dia bengang la ngan dia.. hahaha.. nasib ko la nora!!! wakakaka...


muka bdk demam.. aku tya dia nape adik wat muka mcm tu?? dia ckp, tu muka dia senyum la tu.. hmmmm.. suko aty ko la nakkk oiiii...

cover skit hidung tu dik... hehehe..

si budak gemuks yg khusyuk dgn mainan dia...

peace... muka hepi nak g shopping..

tgk la muka bdk aiman ni.. da sama besar ngan muka aku je... hahahha.. mmg gemuk..

ultraman!!!

anak2 ayah.. si aiman ni slalu gado ngan afiq.. sbnye dok berebut ayah dorg ni.. sabo je la aku.. ayah sapa sbenarnya ni??? hahaha..

2 comments:

yaTy ♥ on 03 May, 2010 said...

uiks, apehal pp si aiman tue menjadi2 tembam nye..
hahahh..

mrs. tarmizi on 03 May, 2010 said...

hahhaha.. tau takpe.. da besar talam kan muka dia.. wakakaka.. asyik makan je tu.. hehehehe..

 

Template Design By:
SkinCorner