Monday, 3 May 2010

oooo som

Posted by mrs. tarmizi at 10:00 am
nie adegan drama on thursday nite.. ms ni dok tgh discuss nak makan pe.. umi dorg hari tu malas nak masuk dapo.. hehehe.. tya en hubby pun dia tak tau nak make gapo.. so tya la bdk2 dua org ni.. yg sorg nak makan roti canai, yg sorg lg plak nak makan roti bakar.. so aku ngan en hubby bg chance dorg discuss and wat decision mana satu yg dorg nak pilih.. umi & ayah ikut jo.. hehehe.. discuss punya discuss, dorg dok lawan b'tekak plak.. so, amek jln mudah ktrog suh dorg oo som.. kira mcm nak undi la ni sapa yg menang kan.. sapa yg menang tu, dia decide dia nak makan pe.. yg lain2 ni ikut je.. hahaha.. bl da di undi2, si angah menang.. wakakaka.. so, b'siap2 kami sume nak gi makan roti canai.. ktorg gi makan kat area2 equine je.. kat kedai 'TEH O BENG 70 SEN' gitu la nama kdainye.. tp mmg best kdai ni.. roti canai dia lembut sgt2.. makanan yg lain pun ok jgk.. murah pun murah.. hehehe.. tu yg penting pun.. hahaha..



ayah jd pengadil.. hehehe..

p.s: gambo ms makan tak sempat nak snap.. aku lupo.. da msuk dlm kete nak balik, bru aku ingat gambo lupo nak snap.. hehehe.. lain2 kali la plak ye..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner