Friday, 7 May 2010

layan lempeng plak ye

Posted by mrs. tarmizi at 3:40 pm




nie our last nite dinner.. dinner ke?? hehehe.. pas maghrib trus makan.. memang ktrog makan before 8 pun.. kang makan lewat2, makin gemuks plak en hubby ku itu.. hehehe.. no idea nak masak pe semalam.. nak wat burger pun, mcm da lewat sgt plak.. pikir punya pikir trus decide nak wat lempeng je.. en hubby pun onn kan je.. trus laju2 masak ni.. kena laju2 la ye.. nak kejar masa.. hahaha. poyo je.. aku wat sambal ikan bilis, lawan ngan lempeng ni.. ffuuuhhh.. memang best la kan pekena lempeng ngan sambal ikan bilis.. wat la kopi o panas.. adoiiii.. memang heaven la.. nsib baik mak mentua jauh, klu tak msti dia t'kejut tgk menantu dia yg buruk lantak ni.. hahaha...


si angah mula2 bising sb aku tak wat burger utk dia.. dia da merajuk tak mo makan.. aku pujuk2 dia ckp dia nak try separuh je lempeng tu.. fine.. just bg separuh je kat dia.. skali ko, da kena separuh, trus mintak satu lagi.. n 1 lagi.. 2 biji utk dia je.. bru ko tau.. betapa sedapnya lempeng tu.. hehehe.. lain kali dgr cakap umi ko ni.. hehehe..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner