Tuesday, 18 May 2010

kemas jgn tak kemas

Posted by mrs. tarmizi at 2:30 pm
haaa.. ni aktiviti dua org bdk ni ms weekend hari tu.. ngemas bilik masing2.. salin cadar, sapu, mop lantai, ngemas rak buku2.. sume2 tu dipaksa oleh aku.. hahhaa.. da tu omaknye tak sihat.. kena la suh dorg kan.. lagi pun mmg patut dorg ni blajar wat sume2 ni.. kang asyik harapkan umi ngan ayah je.. not gud kan.. hehehe.. ngemas bilik sambil di pantau oleh aku dan ayahnye.. da siap tu, kecoh panggil ayah dorg tengokkan bilik tu.. tya whether lawo ke tak dorg ngemas bilik.. hehehe.. b'tuah btol.. si kakak siap request adiah utk bilik yg t'cantik.. huhuhu.. siap nak adiah bagai kan.. hisssh budak ni.. sabo je la aku..







anak bujang kami yg over skit.. hehehe.. siap nak wat rambut pacak bagai.. padahal suh ngemas bilik je.. macam2








anak dara aku yg kadang2 datang angin rajin dia.. bl dtg angin rajin, tak pyh disuruh2.. sume dia wat sndiri.. tapi klu mood malas dia datang, jgn la ko suruh dia wat keje.. mmg jenuh la memekik, bru b'gerak.. eeeee.. geram btol aku..


0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner