Thursday, 6 May 2010

futsal

Posted by mrs. tarmizi at 2:00 pm
semalam pas isyak, dlm kul 9 lbh mcm tu, ktorg ikut en hubby gi training futsal.. saja je gedik2 nak ikt dia.. hehehe.. da lama janji ngan bdk2 tu nak bwk dorg, tp tak tertunaikan pun.. so, semalam t'tunai la sudah hasrat dorg tu.. hehehe.. kemain ye.. si angah siap tkar pakai jersi lg.. sakan sungguh dia.. sebjik mcm ayah dia.. mula2 ptg tu bkn main lemah lg, dia dmam ekceli.. tp bl malam, dgr je nak gi futsal trus cargas.. samo la ngan ayah dia tu.. huh...

kebetulan semalam en hubby ada friendly ngan mana ntah.. syok jgk layan futsal ni.. hehe.. dlu masa mula2 kat cni, aku join jgk team ni.. tp skrg da tua2 ni tak join da.. tak manis la rasanya klu aku yg tua ni, b'lari2 kejar bola lg.. hahaha.. en hubby pun tak bg sbenarnya.. aku rasa kan dia malu kut tgk bini dia yg rendang ni b'lari2 anak mengejar bola... hahahaha..

team en hubby menang semalam... cayalah.. en hubby ku score goal 2 kali tu!!! vangga nye bini dia ni.. kembang2 idung aku.. hahaha.. tp wat tak nampak je.. cover2 gitu.. hihihi..


si kakak siap ckp kat aku 'wow umi.. ayah da kuwus skit la'.. sabo je la ko ni kakak.. ayah ko bru je main sekejap, trus bley kuwus ke?? ko perli ayah ko ek?? hahahah...


kul 11 ktorg da blk.. game yg kedua en hubby tak join pun.. da lmbat, nti anak2 liat plak nak bgn gi skul soknye.. ni pun nasib baik mood umi korg ok semalam.. klu tak jgn mimpi la korg bley kuar lepak2 siap tgk ayah korg main futsal lg kan.. hehehe.. kdg2 bley la ye.. klu straight sgt pun riso bdk2 ni tensen je.. hehehe..




siapakah itu?? dr jauh nmpak perut je.. hahaha..



muka org letih...


2 comments:

*ayu the sun* on 07 May, 2010 said...

laaaapaaaarr..
baru baca resipi dah lapar kecur kecur....
aduh!

thanks fr sharing!

mrs. tarmizi on 07 May, 2010 said...

hehehe... kak ayu, klu lapo meh la godek2 kat dapur li nie.. ada lbh2 bley anto.. hehehe..

 

Template Design By:
SkinCorner