Monday, 31 May 2010

asyraq's wedding part I

Posted by mrs. tarmizi at 10:00 am
22hb, dgn skali lafaz je zafrullah asyraq dengan officialnya telah menjadi husband to heeza.. hehehe.. alhamdulillah.. selamat da sumenya.. tak sangka oooo si asyraq ni da jd suami org.. asyik dok ckp tak mau kawen je.. last2 kawen jgk.. huh.. gediks je kan.. hahhaa.. pe pun tahniah la pada pengantin baru ni.. dok tgh honeymoon lg tu.. dok jauh2 plak tu.. wife nye kat t'ganu, dia kat cni.. sian kan.. hehehe. sabo ye... si asyraq ni kawan skolah ms aku skolah menengah dlu.. ada la sekejap lost contact ngan dia, tp last2 t'contact la jgk.. hehehe.. aku klu ngan dia ni, mmg slalu b'gado ye.. masing2 keras kepala.. hahaha.. tp seminggu dua pastu baik pulok.. gitu la kami.. hehehehe.. gado kawan2 kan.. lgpun si asyraq ni degil, sb tu aku suka gaduh ngan dia.. biar dia nyampah ngan aku yg kuat lawan ckp dia ni.. hehhee..

ok la, mls nak bebel pjg2.. layan je la gambo2 ni ye.. hehehe..


hantaran dr kedua belah pihak.. tukang gubah si anem.. our frenz ms skolah dlu jgk..

kena tazkirah dlu sebelum di akad.. hahahha

dgr betul2.. simpan dlm otak tu smpai bl2 pe yg tok kadi tu ckp ye..

aik?? takkan t'cengang kut.. kekekeke..

pengantin pompuan.. heeza.. comey je dia ni.. sweet... hehhee...

tak sabo da tu.. mcm2 rasa da tu.. hihihi

huhuhu.. pe la yg dia pikir tu..

bru nmpak pengantin pompuan senyum.. klu tak muka stress je.. hihihihi..

baca betol2 sebelum sign ye.. once da sign, tak bley patah blk da.. hehehe..

hmmmm.. get ready..

debaran makin terasa..


sambungan next entry yo.. hehehe.. stay tune...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner