Wednesday, 21 April 2010

still under construction

Posted by mrs. tarmizi at 8:00 am
for the time being, blog ni still under construction.. wakakakak.. ayat tak bley blah kan.. huhu.. aku tgh merepair lg blog aku ni.. wat masa ni, tu la yg t'mampu aku wat.. nak wat yg canggih2 lagi, kawe tak pandai.. hihihi.. ni pun jenuh la godek2.. brapa kali tukar template ni.. en hubby asyik complain je.. kaler tak cantik la, itu la ini la.. adoii.. byk songeh jgk ye en hubby ni.. huhu.. tp bagus.. aku suka.. bl dia komen2 sume tu, thats mean dia amik tau perkembangan blog aku ni.. thats mean jgk, dia support aku.. hehehe.. tocei3..

nti rajin and ada masa lg, aku godek2 la tambah pe yg patut ye..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner