Tuesday, 13 April 2010

roti telur b'cheese

Posted by mrs. tarmizi at 4:05 pm
nie dinner ktorg bl ntah.. tak ingat da pun.. hehehe.. aku ngan en hubby skrg kan da tak mkn nasi bl mlm.. da lama da.. since ktorg blm kawen lg.. hehehe.. nak kuwus la konon.. tp bdn msg2 aku tgk makin tembam je.. hahaha.. bkn nak diet, tp sb tak tau da nak mkn pe.. kdg2 tu ada la jgk ktorg mkn nasik, teman kan anak2.. tp seminggu skali pun jarang la ktorg mkn nasik sebelah mlm.. ktorg mkn simple2 je.. tu pun before 8 da kna mkn.. mmg tak mkn lewat2 da skrg.. slalu nye aku masak simple2 je utk mlm.. roti telur, roti bakar, makaroni.. bnda2 mcm tu je la.. nasik mmg spare utk anak dara sorg tu.. korg pun tau kan, dia tu klu tak mkn nasik, mau koma.. hahaha.. so, mmg nasi spare utk dia la.. si angah lg suka klu mkn bnda2 mcm ni.. sb dia tu susah skit nak menelan nasi.. mkn nasi mcm kna mkn ubat je.. susah btol...


hr2 dok b'perang ngan en hubby aku, pe la kt nak mkn mlm ni.. da abis idea da nak mkn pe.. hihihi.. so pndai2 la aku mereka nak masak pe kan.. hr tu aku try wat roti ni.. roti scramble egg b'keju.. hahaha.. hentam jo la... mlm tu aku masak special.. roti ni ngan neslo blended.. fuhhhh.. best oooo.. hihihi.. special ke tu?? hahahahah...


neslo blended.. yummmyyy...
nmpak tak telur ngan keju yg meleleh2 tu.. adoiyaaiiii.. sodap ooooo


0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner