Sunday, 25 April 2010

our monthly shopping

Posted by mrs. tarmizi at 3:00 pm
jumaat mlm tu, pas maghrib trus siap2 nak gi shopping.. dengo shopping mcm best kan.. hihi.. bkn shopping beli baju, kasut, handbag pun.. shopping barang2 dapur je haaa... klu la tiap bln bley shopping kasut bagai tu kan best.. heaven je... wakakkaka.. botak kepala en hubby aku.. hihihi.. kali ni ktorg shopping brg2 dapur kat tesco puchong.. masa ni gi tesco ni brapa kali en hubby salah jalan.. ingatkan da tak sempat da nak menyopping.. nasib baik sompet... heheheh.. dia tak nmpak jalan la.. al maklumla, da tua kan.. wakakakkaka... mati aku pasni.. hehhehe... ampun tuanku... huhuhu...


jom tgk pe yg aku rembat mlm tu.. penuh satu troli ko.. rambang mata kawe ni.. sume nak diamiknye.. nasib baik en hubby dok jeling2 je.. hehehe.. isyarat tu ye.. ko paham2 sndiri la yo.. wakakakak...

antara brg2 yg memang wajib ado.. telur.. ni pun tahan seminggu lebih jo.. pastu kena bli lg.. kat umah aku tu sume antu telor.. hihi..

nugget pun kena ada yo.. hotdog, chicken ball sume tu pun wajib ado.. malam2 klu tak selera nasik, bley layan bnda2 ni je..

ni je la yg sempat aku nyopping.. nasib baik tesco da nak tutup.. klu tak mau amik satu troli lg.. hehehhee..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner