Thursday, 1 April 2010

my luvly flower girl

Posted by mrs. tarmizi at 5:18 pm
hehehe.. ni la flower gurl aku.. my doter ngan kazen aku, aishah.. dorg disiapkan oleh pakteh nye.. of course la kan.. siap wat sanggul bagai.. sian si kakak.. kerut2 muka tahan sakit nak wat sanggul.. siap pakai butterfly lg.. mcm angel kan.. sweet sgt2.. dorg ni la yg iring aku n my bodyguard naik pelamin.. sume org suka tgk bdk2 ni.. ekceli 4 org sumenya.. my doter with aishah... and of course 2 org lg my little bodyguard... ajit n apit.. tp syg nye gambo takde.. tak smpat nak snap gambo bdk 2 org tu.. siap je pkai bju, trus lari hlg tak tau pi mana.. hmmm.. sabo je la aku...


ekceli aku da plan ngan bodyguard bju utk dorg pkai on that day.. aku da bli kan kain utk jahit bju dorg... si kakak we all plan wat kan bju kebaya putih ngan kain batik lepas pink kaler.. si angah ngan adik, bju melayu putih with samping kaler pink.. skali ko, shari sblm nak kenduri g tya tailor, dia kt tak sempat siap.. pdhal hr sblm tu aku da msg, dia ckp skit je lg nak siap.. bl nak pi amik dia kt tak siap... gggggrrrrr.. hangin la aku kan.. sok da nak knduri ni.. pe la anak2 aku nak pkaikan.. takkan umi ngan ayah je lawo2, anak comot.. ooooo.. no no no... trus zasss bg kad bank kat adik aku, hambat dia suh g cri bju utk my kids.. kelam kabut la dia bwk bdk2 tu.. tp alhamdulillah, sume ok.. nsib baik settle bab bju bdk2 tu..


utk our little bodyguard aku suh adik aku crikan kemeja, vest ngan bow tie.. vest ngan bow tie, bodyguard aku yg g cri.. mlm2 buta aku suh dia g taiping sentral cri brg2 ni.. hahaha.. pedulik la kan.. yg penting anak2 ku comey... hehehe..






suke tgk kakak ms ni.. soft je mukanye.. dia kt dia hepi sgt tgk aku kawen ngan ayah dia.. huhuhu.. thanks ye cayang..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner