Friday, 16 April 2010

goodies for her frens

Posted by mrs. tarmizi at 10:45 am
ni goodies utk kwn2 si kakak.. dr last month dia dok menceceh kat aku ngan ayah dia psl bnda ni.. pdhal besday lambat lg.. smpai naik hangen jgk la umi dia ni.. hehehe.. tapi dlm marah2 tu, bli jugak sume2 ni.. still jgk tunaikan permintaan anak dara yg sorg ni... t.hari smlm t'paksa la aku ngan ayah dia wat keje jahat sekejap.. lari ke mydin beli brg2 ni.. nak gi time lain, mmg da tak sompek... yg si ayah nye plak, hr ni da kalut nak ke perlis.. huhuhu.. tgl la kami b'tiga.. so nak tak nak, lari la kejap ke mydin nun.. beli pe yg patut..


ms packing2 ni, rasa mcm nak kenduri kawen plak.. hehhee.. smlm masa dok comm ngan en hubby aku tya dia pe barang2 yg kita nak beli utk wedding kakak nti?? trus dia haaaaa??? wedding??? hahahah.. bru t'perasan.. aku nak taip besday, tp t'taip wedding.. anak bru setahun jagung kak oiiii.. da melalut wedding plak.. adooiyaiiiiii... hihihi...
















~nie je la goodies utk kawan2 kelas dia tu.. tak tau la nak isi pe... heheheh..~ hopefully dorg hepi :-)

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner