Tuesday, 27 April 2010

garlic bread vs mushroom soup

Posted by mrs. tarmizi at 12:00 pm
ekceli en hubby request nak mkn makaroni.. tp tekak aku plak rs nak makan roti je.. mcm mano nak wat ni?? hehehe.. bl di bincang2, en hubby pun decide makan roti jgk.. makaroni sok plak ye.. hahaha.. so otw blk umah tu smpat lg aku t'pikir nak wat garlic bread.. cicah plak ngan mushroom soup... fuhhh.. best tu.. hehehe.. smpai je kat parking, trus gerak ke kdai plak.. cri bahan2... so, layan ek gambo2 dinner ktorg smlm.. hehehe...


baked beans.. en hubby suko kacang ni..
mushroom soup

aku cri roti yg pjg2 tu takdo.. trus rembat roti ni je.. bley la jgk.. asalkan roti.. aku tabur garlic je ms nak bakar tu... sodap!!! mmg best la.. si angah plak abis dia hirup mushroom soup tu.. si kakak?? da confem2 dia tu layan nasik je kan.. aku goreng telor mata je kat dia smlm.. tu pun licin pinggan dia.. hahaha.. antu nasik btol...


0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner