Friday, 16 April 2010

for my little princess

Posted by mrs. tarmizi at 11:06 am
that's our dinner semalam.. simple2 sajork.. sandwich sardine, makaroni mkn ngan kuah mushroom n chicken ball tu... pastu ada cocktail, yg ni aku cmpur mixfruit ngan sea coconut.. pastu msukkan susu cair gold coin tu, letak ais.. fuhhh.. mmg best la kan.. hehehe.. before makan, ada potong2 kek skit.. utk besday gal tu la.. aku beli 2 slice kek je.. nak bli sebijik, m'bazir je.. bukan ada yg nak makan pun.. yg 2 slice ni pun dok ada lg dlm fridge tu haaa.. saja2 je nak beli, just nak bg dia hepi.. hehehe..




sodap makaroni ni.. maveles...

yg ni lg la sodap.. tambah2 plak ada sea coconut tu.. fuhh.. mmg ummpphhh la..


cake for her.. hihihi..

besday gal yg malu2 bl tau ada kek utk dia.. wakakak.. lakonan je sume tu.. wakakakak..

see how manjanye dia ngan ayah dia.. muka dua2 hepi tak ingat.. jeles i tau... hehehe.. angah sengih jo la.. hahaha.. your turn bln 6 nti ye.. sabo ok!!..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner