Friday, 30 April 2010

eron's farewell

Posted by mrs. tarmizi at 10:00 am
farewell ni ktorg wat utk staff ktorg yg da kena tukar balik ke sabah, si eron cute mute tu... suko la dia dpt tukar blk ke kpg halaman.. hehehe.. hari rabu hari tu last day dia kat cni.. sabtu ni dia da berangkat blk ke sabah... hmmm.. da hilang sorg staff kat pej menteri ni.. tak best r... sapo nak tlg cari fail2 ni?? hehehe... pengganti da ado.. kak aida!! pasni bley la buli2 dia.. hehehehe..



lunch hour hr tu, ktorg wat makan2.. wat yg simple2 sajork.. nak masak2 si eron ni tak bley makan pedas2.. kang tb2 dia b'tkar jd hulk plak.. hahaha.. dia tak bley makan pedas langsung2.. klu makan, korg tau pe jd?? trus badan2, muka dia sume jd merah.. bl nmpak telinga dia da merah2, tu jaga2 la ye.. hehehe.. soknye msti dia MC.. alergic makan pedas budak sorg ni.. satu bnda yg dia bley makan pun KFC.. tu pun kna amik yg original.. hehhehe.. so, ktorg pun decide beli kfc je la utk jamuan tu.. kang beli yg pedas2, bkn dia yg melantak.. hahaha...


yg kecik molek tu la eron.. comey je orgnye.. cute gitu... yg sebelah dia tu kecik jgk orgnye, tp tak cute.. hahahaha.. jgn mare ye El..



our boss, sesi bg adiah..

ni la pengganti si eron tu.. mkn kenyang2 ye kak aida.. nti2 pasni da kena wat keje byk2.. wakakaka..


kat bwh ni menu2 ktorg ms jamuan tu.. layanzzzz...


puding roti marble.. sapo wat ni?? comey2 je.. hahaha.. aku r yg wat ni.. puji diri sndiri yo.. hihihi..

kek chocolate.. hasil air tangan kak melisa.. sodap.. lembut jo...

KFC.. tiba2 lapar la plak tgk ayam ni... "-)

nie wajib ado.. cocktail...



that's all.. kenyang.. alhamdulillah


0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner