Wednesday, 14 April 2010

mee bandung vs mango spin

Posted by mrs. tarmizi at 10:10 am
dinner last night, aku t'lebih rajin heheheh.. bdn pun mcm da shat2 skit kan.. so harus la masak sodap2 skit.. hehehe.. dr ofis lg aku da plan nak wat mee bandung!!! lamo da tak makan mee bandung.. pk2 bahan2 sume da ada dlm fridge tu.. so pe lg, trus la laju je decide nak wat mee bandung.. blk tu trus siap2 kan bhn2 utk masak.. aku siapkan dlu lauk utk soknye.. mee bandung tu later2 la wat.. mkn panas2 lg sodap kan.. da settle masak utk lauk sok nye, dlm kul 7 lbh cenggitu bru aku prepare nak masak mee bandung.. hehehehe.. gigih ni nak masak utk en hubby.. dia kan dok sbuk ngan training futsal & bola dia tu.. da maghrib bru nmpak muka.. huh...



dlm kul 7.30 da settle masak sume.. en hubby pun smpai.. dia mandi2, solat trus zasss ktorg makan.. tgh panas2 gitu.. mmg b'peluh la makan kan.. hehehe.. kna plak ngan air manggo spin yg aku blend tu.. fulllamaakkk.. trus kekenyangan.. t'sandar sume kat kerusi.. hahaha.. en hubby aku ckp, mcm mana nak diet klu mcm ni?? abis r diet abg.. wakakakaka.. perut da bulat cenggitu tak pyh la nak diet2 cik abg oiiii.. huhuhuhu...


ms dok tgh atas dapuq lg ni.. mendidih2 lg.. telan air liur je ms ni.. hehehe..


siap suda....

tabur tauhu goreng skit.. bru umppphh..


manggo spin.. sodap air ni.. rs mcm aiskrim.. hehehe.. nak wat dia?? sonang jo... bahan2 nye kat bwh ni...




MANGGO SPIN

1 bj mangga
1/2 cwn susu cair (klu tak nak manis kurangkan la)
gula skit
1/2 cwn ais krim soda

-korg msukkan sume2 bahan kat atas tu dlm blender.. blend sume skali.. suda siap.. hehehe..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner