Wednesday, 21 April 2010

bihun sup

Posted by mrs. tarmizi at 10:00 am
yuhhuuu... hehehe.. sj je nak tayang kat korg dinner ktorg mlm td.. hehehe.. en hubby request nak make bihun sup... pas je dia ckp mcm tu, dlm kepala trus pikir bahan ada ke tak... bl telek2 sume bahan2 da ada, so aku pun trus je la onn... bihun sup pun ok gak.. lamo da tak pekena bihun sup ni.. huhuhu... balik je keje trus cargas masak.. dibantu oleh helper ku, si kakak.. hehehe... dia tolong aku wat begedil je.. tolong tumbuk2 pe yg patut.. alhamdulillah jgk ada helper sorg ni.. klu tak mau b'silat aku sorg2 kan.. hehehe..


ayam yg dicarik2.. tp aku carik beso2 skit.. klu halus2 sgt, kang tak terasa ayam nye..
begedil.. nampak mcm cucur pun ado.. en hubby aku suka ngan begedil ni.. dia kata sodap.. siap request suh wat lg.. hehehe.. say thanks kat anak dara awak tu ye.. klu dia tak tolong, takde la begedil comey2 cenggini.. hihihi..

nyumm..nyum... jemput2 ye korg.. hihihi...

resipi ni aku amik kat blog kak hana.. bru je jengah2 blog dia.. dok google cri resipi wat koleksi trus terjumpa ngan blog dia.. gile byk koleksi masakan dia.. best ooooo.. hehehe.. bley la nti aku cuba sume2 resipi tu.. da mintak permission ngan dia da pun.. dpt green light da.. tocei2.. sronok kan dpt try resipi2 baru.. aku suka... thats one of my hobby.. cooking!!!.. yuhuuu...
nti2 aku ltak link dia kat blog ye.. thanks kat hana...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner