Tuesday, 13 April 2010

bersiaran kembali

Posted by mrs. tarmizi at 3:51 pm
hallluuuuu...


hehehe.. aku b'siaran kembali.. wakakaka.. bdn da rs mcm ok2 skit.. wat ms ni la.. akan dtg tak tau la... hehehe.. smlm ptg siyes mmg tak larat sgt2.. rs mcm nak mati tu.. siap msg en hubby lg, ckp bdn lemah2 mcm nak mati.. trus dia zasss blk dr ofis.. huhuhu.. bley plak dia blk awal kan, klu tak kul 7 lbh bru nak nmpak muka.. huhuhu.. tp sume tu bkn lakonan ye.. mmg btol2 lemah sgt2.. nak genggam tgn pun tak larat.. tak tau la nape.. hmmm... riso je..



so hr ni takde pe yg nak dicitekan sgt.. just ada 1 gambo yg aku nak share ngan korg.. first time anak2 ku solat b'jemaah with dorg punya ayah.. ni gambo angah ngan ayah dia.. pas lunch slalunye dorg trus solat.. then bru siap2 g kelas KAFA.. sejuk nye perut aku bl tgk gambo ni.. for u en hubby, thank you veryyyyyyyyyyyyy muccchhhhh.. ni la saat2 yg aku tgu dlu.. tgk anak2 aku solat jemaah ngan ayah dorg.. t'capai jgk akhirnya.. alhamdulillah...



every friday, si angah ni msti g surau bwh tu.. klu weekdays aku tak bg gi, sb tkt dia letih kan.. ngan homework dia lg.. so dia g just jumaat mlm ngan weekend je.. suka sgt2 tgk dia siap2 time nak gi surau ni.. tak pyh suruh2 pun.. laju je dia siap sndiri... siap b'sampin tu.. nti entry lain kali aku ltak pics dia lengkap b'sampin ye.. hihihi..





luv both soooo muuuccchhh..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner