Monday, 26 April 2010

alhamdulillah.. saya hepi

Posted by mrs. tarmizi at 10:00 am
ada sorg kawan aku ni, msg aku last week.. he asked me, are u hepi with your life now?? hehehe.. btol2 kawan yg amik berat psl kawan dia yg sorg ni.. hmmm.. jawapan nye?? yes!!! i'm hepi right now.. so far alhamdulillah.. aku da dpt org yg bley mengimamkan solat aku kat umah.. tu yg selama ni aku tgu sangat2.. tu la yg aku inginkan sgt sebelum aku mati.. now aku da dapat.. alhamdulillah sgt2.. mcm mana aku knal en hubby dlu, mcm tu la dia skrg.. takde yg b'ubah.. riso la jgk aku dlu kan, takut nti bl da kawen bru dia tunjuk true kaler dia tu.. tp alhamdulillah, mcm mana dia dlu, mcm tu jgk dia skrg... tak nak la ckp lebih2 dia tu baik sgt kan.. masih baru lg ni.. aty manusia ni bila2 masa je bley berubah.. pe yg bley aku wat, just doakan pe yg aku ada skrg biarla kekal wat selama2 nya.. biarla sume ni kekal smpai ke akhir hayat kami.. insyaAllah.. biarlah tetap aty dia tu.. hehehe..

dia ngan anak2 pun ok.. tak penah nak naik tangan pun.. cubit pun tak pernah... klu dia marah pun, dia ckp elok2.. sedey aku klu dgr dia nasihat anak2.. sgt2 la lemah lembut.. insaf la aku sekejap.. hahaha.. anak2 pun kemain manja ngan dia kan.. tu la yg aku nak.. aku kawen ngan dia pun bkn utk aku sorg... tp utk anak2 aku... utk anak2 aku menumpang kasih ayah..

pe yg aku doakan dlu, Allah da makbulkan.. tak sangka jgk aku kawen ngan dia.. hihi.. ingatkan nak solo forever.. wakakaka.. alhamdulillah, sume jalan utk kami dipermudahkanNya.. hopefully pasni sume berjalan ngan lebih lancar lagi.. insyaAllah.. korg sume doa2kan kami anak beranak ye..

for u en hubby ku > thanks for everything ya.. hopefully our marriage kekal smpai ke akhir hayat.. love u soooo mmuccchh.. mmmmmuuuaaahhh...

sori yo jiwang2 kejap.. hehehehe...

daaaaaaaaaaaaaa...


0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner