Tuesday, 30 March 2010

yuhuuuu

Posted by mrs. tarmizi at 9:50 am
yuhuuuu.. hehehe.. lama gilos tak update kan.. hahaha.. nak kt bz tu ada la skit2, tp faktor utama adalah MALAS.. heheheh.. dr hari ke hari nak update, tp bl da login bley plak aku logout sb malas nak menaip.. hehhee.. bley cenggitu??? huhuhu... lgpun tak tau la nak mula dr mana.. byk sgt entry nak wat.. hehehe..

so hr ni aku mulakan ngan hr pasang pelamin ye.. pasang pelamin ni hr khamis, 11hb mac lps.. aku da kat kpg ms tu.. kan aku blk hr rabu mlm.. dorg dtg pun da ptg.. time ni aku ngan yg lain dok sbuk mengangkat sofa mak aku tu pindah ke umah sebelah.. tumpang kejap... hehehe. takde tmpt da nak letak brg2 mak aku tu.. byk sgt.. eeeeeee... da la berat nak ngangkat.. jenuh la ktorg..


haaa.. ni la orgnye yg pasang pelamin... namanya ogy.. from ogy's bridal.. ktorg sewa pelamin, bju2 sume dr butik dia la.. harga very reasonable... sb kwn adik aku kut.. hehehe. so dpt la diskaun kan.. huhuhu... save budget aku... wakakaka..



khusyuk je dia wat keje.. ralit je ktorg tgk.. hehehee...



haa.. ni da separuh siap da ni.. tak sabo nak tgk.. hehehe.. tp bley plak time ni bpk aku blk.. bwk ikan keli b'guni2.. adoiiii.. nak kna pesiang la tu.. aku la yg jd mangsa.. hissshhh... tak adil btol... pengantin mana bley wat keje kan. hahaha.. ayat gediks je.. hihihi

t'paksa la jgk menyiang ikan keli yg b'karung2 tu.. eee.. nape la abah aku gi amik byk2 sgt ikan keli ni.. amik skit2 da la.. abis bau hanyir stu bdn aku.. hangin je..

da siap psg sume, ogy pgl aku.. suh tgk pelamin yg da siap tu... skali ko, taraaaa... t'kezut aku tgk.. gile punya beso.. penuh hall bpk aku tu..hahah.. mau bsg org tua tu.. hihihi..

simple kan.. tp cntik.. aku ska.. especially kat lampu yg tgh2 tu.. tak nyala la plak ms ni.. kaco btol.. ekceli yg ktorg plh design mcm lain, tp ogy ni plak dpt idea bru.. trus dia apply kat pelamin aku ni.. ok la tu.. not bad kan.. simple but nice.. hihihi..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner