Monday, 1 March 2010

hospital putrajaya

Posted by mrs. tarmizi at 10:47 am
aku benci btol la ngan hospital putrajaya ni.. tak puas aty lama da.. based on xperience sblm2 ni, mmg fail la dorg ni.. tp mls nak bsg2.. tp pas jd lg kat aku utk sekian kalinye, aku tak bley sabo da ni.. geram btol la... muka aku naik lg biji2 tu!!!!!!!!! abis muka aku.. ni kes bg slh ubat la.. geram btol la.. hampeh je.. da dkat 3 mgu muka aku mcm ni.. takde tanda2 nak baik pun.. ni yg wat aku lg tmbh marah.. last week, before blk kpg soknye aku pi lg spital tu.. tadah muka aku kat dia.. thought dia bg la ubt alergic, tp haram.... dia bg calamine lotion ngan ubat gatal je.. oiii.. mcm mana nak baik.. lg b'cambah2 ada la.. skt aty btol la aku.. mcm mana doc yg b'tugas tu bley bg ubat yg slh?? kan ada rekod sblm2 ni dlm fail aku... eeeeeeeeeeeeeeee... da la tgl brapa hr je lg ni.. sedey la cenggini :-(.... budus la.. tensen2... abah aku pun t'kejut tau tgk muka aku.. bkn setakat muka, separuh bdn aku da naik bijik2 ni.. heeeeeeeeeeeeeeee...



ni kat bhagian dahi aku.. kulit sume jd kering.. cekang gitu.. nmpak kedut2.. pdhal kulit aku tak la kedut2 lg kan.. ceh ceh ceh. hehehe.. tak sedo diri da tua.. hahaha..








gatal tau bijik2 ni.. klu panas lg la mereyam je rasa.. sakit plak tu.. adoiii.. doc ni, wat aku marah je la.. nsb baik sabar lg ni.. hehehe...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner