Wednesday, 31 March 2010

^ ^

Posted by mrs. tarmizi at 2:52 pm
tak tau nak ltak tjuk pe utk entry ni.. so aku just ltak simbol kat atas tu.. takde mksud pe2.. hehehe.. kepala pun tgh blur2 ni.. sambungan entry smlm, byk sgt gambo2 yang nak upload.. da la hegeh2 internet ni.. sabo je la.. gambo2 ni sume pas blk dr akad nikah.. trus blk umah mak sb mak da siapkan mkn2... pas mkn2, ada tukar2 cincin between aku ngan mizi.. aku lupa plak nak bwk cincin dia ms g akad nikah tu.. hehehe..


nie kat luar masjid before nak gerak blk.. hjn lebat tu.. pas je abis akad, hujan trun lebat gile2.. hujan rahmat kt org tua2.. heehe.. alhamdulillah..
haaa.. da tukar2 pun cincin.. hehehe

with my FIL & MIL.. heheh..

kazen aku yg join skali wedding ni.. ktorg kawen serentak

ni ngan mak sedara kazen aku.. penang mari.. hehehe..


0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner