Monday, 1 March 2010

benci aku

Posted by mrs. tarmizi at 5:06 pm




geram tak korang tgk muka dia ni??? aku geram btol... klu la dpt aku dok dpn muka dia kan.. ish ish ish.. tak tau la nak ckp aku wat pe ms tu... hahaha.. muka sengal je.. geram aku... muka tak b'salah!!! bley ckp tak tau anak kna dera?? mak apa ko ni?? hr2 dok tgk muka anak, takkan la tak tau dia kna dera.. bengong ke??? ke ko pun sm mendera dia??? eeeeeeeeeeeeeee.. aku tak bley btol la... panas ni.. berapi je... mmg aku emosi bab2 mcm ni.. geram aku mak cenggini.. nak cri boypren pun elok2 la.. klu da smpai menyakitkan anak ko, wat pe nak simpan lg.. sepak je... byk lg laki2 lain... laki bley cri ye.. anak wpun ko kawen bru and dpt anak bru, tak sama ngan anak yg ada.. bley kan dia biar anak dia kna dera smpai mcm tu skali.. akal takde btol la.. ni bkn ibu ni.. klu sorg ibu dia takkan biarkan org luar sentuh anak dia pun.. aku tak bley btol nak tgk muka dia.. rs mcm nak pijak2 mcm mana jantan tu pijak anak dia.. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... nape la ko ni??? bengong sgt?? mak bpk dia pun gi mana ye?? bley biar anak cucu dia cenggini.. anak hdp serumah ngan jantan lain pun bley biar.. adoiiii.. manusia ke hapa ni??? sekeh2 jgk kepala dorg ni.. tuli btol.. bru nak tgk lukisan anak?? sblm ni ko tak tgk?? mata ko buta?? lempang jgk kang.. uuuuiiisssh.. penat aku.. lepas da geram.. tp sikit je la.. hahaa...




to u my lovely bodyguard : please ye jgn wat anak2 mcm tu ye.. if nak ngajar utk kebaikan dorg, it's ok.. tp jgn smpai sakitkan dorg ye.. syg dorg mcm mana anak2 sndiri ye...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner