Tuesday, 2 March 2010

aktiviti di petang ahad

Posted by mrs. tarmizi at 11:16 am
hr ahad tu tak kuar g mana pun.. letih blk kpg pun tak hlg lg.. so ktorg just dok2 rileks kat umah je.. lunch hr tu pun simple2 sajork.. aku masak smbal telur pecah, syur kubis goreng & ikan keli goreng.. tu je... tp best gak masak simple2 ni.. abis licin.. hehehe...



ptg tu pas bgn tdo, layan tv plak.. boring jgk dok umah takde aktiviti ni.. bdk2 tu kuar main dpn umah je.. tak ley g main jauh2.. riso aku klu lepas dorg main jauh2... lgpun dorg tak biasa lg ngan cni kan.. kul 6 cenggitu aku da suh dorg start wat exercise.. hehehe.. kejam kan..main kojap je, tak ley lama2.. hehehe.. dorg pun bosan sbenarnya.. tak ley nak lasak2 kan.. bley main pe pun dpn umah tu.. hehehe.. so, kna la wat xcersise.. aku monitor kakak, bodyguard monitor angah...



kul 7.15 stop kejap, mkn.. mmg skrg ni mkn sblm maghrib.. hr skolah mmg kna mkn awal, sb 8.30 dorg da kna tdo... klu tdo lambat, liat nak bgn sok pg.. jenuh aku memekak bru la nak bgn..



dorg da kna tdo bilik msg2.. hehehe.. jenuh la paksa tdo bilik sndiri. mcm2 alasan.. tkt la, ada zombi la.. si angah siap mimpi zombi lg.. pastu mcm2 zombi plak yg ada.. ada zombi kelapa, zombi air.. ntah hape2 la angah ni.. tu sume alasan nak tdo ngan umi la tu.. hahaha... sori ye.. no excuse... dorg siap tak bg ayah dorg blk lg.. tkt la konon.. takde maknanye ye..





macam2 aksi duduk ada bdk2 ni tau.. tak sopan btol.. hehehe...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner