Tuesday, 30 March 2010

akad nikah (part II)

Posted by mrs. tarmizi at 3:46 pm
hehehe.. siap ada part2 lg kan.. sj je nak bg entry byk skit kan.. cover blk yg tak update sblm2 ni.. hahaha.. part II ni tak byk sgt nak menceceh, layan gambo je la.. gambo2 ni sume pas da settle akad nikah.. da settle solat sunat.. selesai sume2 la.. da selesai sume2 tu, tak reti2 lg ke nak amik gambo kan.. cameraman aku pun da dok t'pacak dr kul brapa lg.. hehehe.. so korg layan gambo je la ye... hihihi..


cincin utk batal air sembahyang.. blakang tu mas kawen aku.. duit tu tak tau la nak beli pe.. bodyguard aku ckp tgu bln 10 ni, nti dia topup skit lg.. bley la aku beli gelang bling bling.. hahaha..
aku suka time ni.. dpt duit oooo.. hehehe.. tq ye cayang.. nti bg lg tau.. hihihi..

sarung cincin.. ms mula2 bli hr tu, cincin ni gile ketat ooo.. tp ms sarung ni da longgar.. peace.. suka sgt2.. maksudnya??? aku da kuwus.. wakakaka.. jari je yg kurus..

sweet.. hehehe..

huhuhu.. part ni i like.. wohohohoho.. bodyguard aku lg suka la tu.. huh...


settle sume.. now sesi b'gambo with cousin aku yg sm kawen ngan aku.. n makcik aku yg setia menjadi peneman aku.. and of course my little angle.. hehehe..





0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner