Tuesday, 30 March 2010

akad nikah - part 1

Posted by mrs. tarmizi at 10:47 am
aku akad nikah 12hb mac 2010.. tarikh keramat tu!!! hihihi.. lepas solat asar ktorg da kna ada kat masjid maimun.. akad nikah beramai2.. tak silap aku ada 9 psgan tmasuk ktorg.. hehehe.. meriah seyy...

entry ni aku ltak gambo2 je la ye.. ni after make over muka aku yg buruk tu.. hahaha.. adik aku si emy tu yg ckp ye.. pas je abis make up dia t'kezut tgk muka aku.. trus dia ckp, 'along!! ni ke muka hang buruk sblm ni?? wwaaaa.. tak cya la aku!!! hampeh je kan.. dia kt aku buruk!!! kuang ajaq la tu.. hahaha.. kakak hang jgk kan buruk2 pun.. wkakakakak..

tp seriously, mmg totally b'tukar la muka aku pas makeup ni.. ekceli 3 hr sblm kenduri, mak andam yg ktorg da tempah tu, cancel plak.. bley plak last2 minit cenggini nak cancel kan.. aku kat cni da gelabah.. sapa la nak mentouching muka aku nti?? adik aku ckp dia settle kan nti.. yg aku siap ckp lg, aku nak org tu make up kan aku before hr akad nikah.. aku nak tgk mcm mana make up dia.. ok ke tak.. aku tak nak org tu makeup aku jd mcm burung antu je.. adik aku punya la bising.. dia ckp aku byk songeh okey!!! msti la byk songeh.. nak kawen oooiii, bkn main masak2 ye.. hahaha.. tp tawakal je la bl sume org ckp mak anda ni makeup mmg lawo..

ptg nak akad nikah tu pun aku still lg tawakal menadah muka aku kat dia.. dlm aty da debar2 da.. pe la jd ngan muka aku nti ni.. hahahah.. aku mtk cermin nak tgk pun dia tak kasi.. dia ckp da settle nti bru bley tgk.. lg la aku cuak kan... hmmm... sabo je la...

skali bl da siap... woooowww!!!.. cntik2.. aku ska.. mcm light2 gitu.. tak la selepong mcm tepung gomak kan.. hehehe.. rmai yg puji makeup dia cntik.. bkn puji aku ye.. wakakaka.. skali la kan??? hahahha..











tu je la gambo2 nye ye.. blakang tu pengapit setia aku.. nak touching2 dia pun tak smpat lg.. hehehe.. tgh tgu turn la tu.. heheheh..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner