Wednesday, 17 February 2010

syiqah ooo syiqah

Posted by mrs. tarmizi at 2:57 pm
SYIQAH.... panggilan bru utk si kakak.. paksu dia la yg bg nama bru ni.. paksu tu adik my bodyguard.. dia kt syiqah ni nama pelakon dlm tari tirana tu... hahaha.. pndai2 je ek bg nama bru kat bdk kecoh sorg tu... skrg ni mulut dia nauzubillah.. byk btol.. ada je yg dia nak pot pet pot pet.. bingit jgk kdg2.. hahaha.. tp bl dia time dia sakit, teringat plak saat2 pot pet dia tu.. hihi..




last week kan si angah tak gi skolah.. aku tak shat.. tak bley nak bgn lgsg.. kepala pening.. klu bgn rasa mcm tak pijak bumi je.. mcm terawang2... lalok gitu.. siap ngan muntah segala.. addoiiii.. benci btol... tak suka btol la klu muntah2 ni.. tak selesa.. tak tau psl apa tb2 je jd pening ngan muntah2 tu.. yg pastinya, pas je mkn pizza hr tu, trus rasa sakit kepala.. tp ok je.. telan panadol mcm slalu je la.. ingatkan biasa2 je.. tp pg jumaat tu mmg tak bley nak kawal lgsg.. trus flat... nsb baik ada adik bodyguard aku jagakan anak2 aku.. aku mmg fengsan dr pg smpai ke t.hari.. nak pi klinik pun tak pi2.. tak bley nak bgn.. ptg tu bru pi spital.. kna amik darah sume utk blood test.. doc kt ada kuman dlm darah.. da kna start amik antibiotik.. aku rs sb aku mkn daging byk sgt kut... hmmm.. pasni da kna pantang mkn.. no more daging...




sb tak pi skolah hr jumaat hr tu, pg td mcm biasa kejutkan dorg bgn pg.. hehehe.. dorg pun hr ni mcm snang je nak bgn.. xcited kut sb lama cuti.. da siap2 sume, smpai je dpn skolah aku mcm pelik.. nape lenggang je skolah ni.. awal lg ke?? tgk jam da kul 7.20... takkan la takde org lg.. trus col my frenz, tya tak skolah ke hr ni?? dia ckp hr ni cuti lg, sok bru start skolah.. adddoiii.. trus gabra.. pengasuh da la cuti lg.. adik bodyguard aku pun da blk mlm td.. trus kalut cri org yg bley tlg jgkan anak.. nsb baik la ada sorg ni yg sgp tumpangkan anak2 aku kejap.. lega....




yg lawaknye, si syiqah tu.. dlm kete dok pot pet pot pet marahkan si angah... nak tau dia ckp pe...




eeeeeeee... ajit ni kan.. wat malu kite je tau.. tgk tu sume org da tgk kite.. engko ni la.. tu la suh pi skolah tak mau.. kan da malu.. pg2 lg da malu tau.. pe la ko ni...




haaa.. cenggitu la bebel nye si syiqah aku tu.. aku dok diam je la.. dgr je.. sian si ajit.. tak psl2 kna marah pg2.. hahaha...




for information, si syiqah tu skrg ni da tkar da loghat dia b'ckp.. sume da tukar slang KL.. heheheh.. da kite2 da.. ngko la, kite la.. totally la da tukar.. kalah aku ooiiii.. bru sbln dok cni.. si ajit maintain loghat utara dia tu.. dok ayaq2... pi kantin pun, dok mintak nak beli ayaq lg.. t'cenggang2 org kantin tu.. hehehe... mcm2 kerenah bdk2 ni.. tu blm yg si kecik tu lg.. klu ada yg tu, sume bley kalah ngan dia.. dia la SUPER HERO.. hehehe.. miss him sssoooo mmuuuccchhh..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner