Monday, 8 February 2010

siannye dia..

Posted by mrs. tarmizi at 11:02 am
kakak still tak shat lg.. bijik2 tu makin byk kuar.. besar2 plak tu.. ngeri aku tgk.. nak mandikan dia pun riso je dia sakit.. td pg pun bdn panas sgt2.. aku t'lelap jap pas angah g skolah.. sedo2 tgk dia tgh gigil2.. nsb baik cpt sedar, klu tak msti dia tarik kan.. ya Allah.. tkt nye aku klu dia tarik td.. wat nye aku tak sdar.. mcm mana ye.. nauzubillah...




dr pg smlm dok tya mana ayah dia tak blk2 lg.. jenuh jgk la aku nak m'jwb.. dr pg punya tgu ayah dia smpai kan.. hehehe.. ingat dkat ke kelate ngan cni kakak oiiii.. smpai2 je ayah dia mlm td, trus dok atas riba.. adooii.. manja sgh anak dara sorg ni... yg si ayah pun, dukung je anak dara dia sorg tu.. hmmm... sian dia kan.. nsb baik ada ayah.. bley tumpang kasih...




hr sbtu hr tu bwk dia gi spital.. nak dpt kan mc utk dia je.. kang cikgu dia bsing plak takde mc kan.. jenuh la menunggu.. dr 7.30 smpai ke 11.. adooiiii.. nsb baik sb anak, klu aku yg sakit, mmg takde makna nak tgu lama2 gitu.. hehehe.. ms dok tgu turn tu, si angah bkak purse aku.. kuarkan gambo2 dlm tu.. ada la stu gambo kawen aku yg dlu2.. si kakak plak nampak, trus dia amik then koyak2 gambo tu.. aaaalllaaa.. da la tu stu je gambo yg aku ada.. dia koyak la plak.. pndai plak tu, gambo si 'dia' je yg dia koyak.. gambo aku dia bg blk, suh simpan.. pastu trus jln pi tong sampah, buang.. hhmmm... tkt aku.. aku pun tak mcm tu.. keras nye la aty anak dara aku sorg ni kan.. pastu muncung la muka dia... tak nak ckp da ngan aku pastu.. so, aku pun biar la dia cool dlu.. da cool skit, dia ckp kat aku, watpe umi nak smpan2 lg gambo kawen tu.. buang je la.. kakak tak suka la.. hmmm.. ye la kakak.. up to u la.. ko da buang da pun.. hahhaa.. ya Allah, lembutkan lah aty anak aku ni.. jgn la keraskan sgt aty dia tu... tkt aku...



kakak, cpt sembuh ye.. luv u ssooo mmmuuucchh...
at first, naik sebijik je kat tangan..

soknye da naik plak lg sebijik kat tengkuk..

akhirnye.. amik kooo.. abis stu badan..

tgk tu.. ayah dia da ada.. umi pun dia wat tak tau da.. hehehe.. dok atas riba je la.. dok ngadu sakit cni, sakit sana.. hmmm... manja...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner