Thursday, 11 February 2010

my blog is 1 y.o

Posted by mrs. tarmizi at 4:38 pm
huhuhu.. sdar tak sdar tak setahun da aku b'blogging.. huhu.. blogging gitu.. pdhal bru setaun jagung kan.. hehehe.. kiranya hr ni anniversary for my blog cum besday aku la ni.. hahaha.. at first, aku sj2 je nak tulis blog ni.. sj suka2.. dok tgk2 blog org, tb2 terasa plak nak wat blog sndiri.. punya la gigih wat kan.. aku nak kan buta IT skit... hahaha.. takpe2.. klu tak pndai, kita blajar kan.. hehehe.. tp lama2 aku enjoy plak dok blogging.. sronok.. mcm diari.. dlu ada la diari, skrg takde.. tak smpat nak nulis pun.. so, zaman pun da makin canggih.. anggap je blog ni as diari kan.. bezanya, kt leh share cite2 ngan readers2 yg bc blog kita.. if ada yg baca la.. hehehe.. hopefully aku akan lbh rajin b'blogging.. wpun tak hr2 dpt wat entry bru, at least ada jgk entry nye.. tak smpat la nak wat entry hr2.. byk keje.. klu smpat ada la entry, klu tak qada' la sok ke lusa ke.. hehehe..
pe pun, i luv blogging.. insyaAllah, akan trus blogging n blogging.. tak tau smpai bl.. selagi t'mampu... hopefully.. lgpun aku dpt support from my bodyguard and some of my frenz.. bak kata bodyguard aku, every 5 minutes klu takde keje, dia akan bkak blog aku.. really?? hahaha.. btol ke tu?? hopefully so.. hehehe...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner