Sunday, 14 February 2010

macam2

Posted by mrs. tarmizi at 1:33 pm
si kakak tak abis2 lg nak celebrate besday aku.. blk keje ptg khamis tu, tgk kat dinding penuh ngan lukisan2 dia... hmm.. nsib baik lekat2 je.. wat nye dia conteng2 kat dinding umah, naya la aku..



ms blk lunch tu dia merajuk ngan ayah dia.. rupa2 nya dia komplot ngan ayah nak gi bli adiah utk umi.. tp ada miscommunication skit, tersentap la anak dara sorg ni.. hehehe.. jenuh la ayah memujuk... gasak la korg.. tak nak cmpur.. susah nak pujuk bdk sorg ni.. muncung panjang sgt.. nyampah!!!... hahaha...



ptg tu pas aku blk dating dgn boypren aku, dua org ni plak kuar dating.. hehehe.. dia ingat aku tak tau dia nak gi cri present utk aku... aku pun wat2 xcited je la kan.. hehehe.. b'lakon kna pndai oooo... jenuh la ayah dia pusing ngikut dia cari adiah.. abis stu alamanda tu.. bdk ni fussy gile2.. mmg cerewet yg amat2.. layan la ko ye... dia mtk ayahnye belikan rantai la, cincin la, ksut bonia, handbag bonia.. hahahah.. ko ingat ayah ko cop duit ke?? hahaha... lawak2...


last2, dia plh bju utk aku.. green kaler.. cntik sgt2.. sukaaaa.... nti2 aku upload gambo bju tu ye.. ada dlm kamera.. mls nak upload.. hehehe...



to kakak > > > > thank you very2 much.. love u..

nie la hasil2 lukisan si kakak.. hehehe.. cute.. hahaha..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner