Tuesday, 16 February 2010

lunch ktorg

Posted by mrs. tarmizi at 10:00 am
blk dr presint 9 tu, aku trus siap2.. zassss msuk dapur.. nak siapkan our lunch.. hr ni aku masak simple2 sajork.. da tak reti nak pk masak pe da.. pening plak pk nak memasak ni.. hehhee.. so aku plan hr ni nak msak ikan siakap steam, kangkung goreng belacan, sup ayam (smlm punya ye), ulam petai & sambal belacan... tu je.. jd la ye wat isi perut.. hehehe..


gambo aku google je.. tak smpat nak snap gambo ikan yg aku msak.. lapo sgt2.. hehehe..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner