Thursday, 11 February 2010

a day before my besday

Posted by mrs. tarmizi at 2:39 pm
blk keje smlm, dok dgr my doter pot pet pot pet.. kecoh btol minah sorg tu.. mcm2.. dia suh aku gi keje lewat hr ni.. tya dia nape, dia ckp takde pe.. sj je.. aku pun wat bodo je la.. pas siap masak sume2, aku suh dorg siap2.. nak kuar, gi pasar borong.. cri ikan.. kan weekend ni nak cuti pjg.. korg la cuti, aku tak.. cuti pun dok umah je.. riso takde stok ikan plak, sb beli awal2.. klu ada tetamu dtg umah pun, da ada bekalan kan.. hehehe..




sblm pi pasar, pi melantak la dlu kan.. hehehe.. pi pekana pizzaaa.. da lama tak mkn pizza.. lgpun dan janji ngan dorg nak blanja pizza.. alang2 da kuar, zasss trus la kan.. lgpun dpt rezeki smlm.. rezeki facebook la ni.. alhamdulillah.. hehehe..




ms dok tgh tgu angah mandi tu, my doter dtg.. dia suh aku tutup mata.. aku tya nape.. dia ckp tutup je la umi.. iktkan je la.. org sakit kan... hehehe.. kang kecik aty plak.. da la ratu merajuk bdk sorg tu.. bkak2 mata.... SURPRISE!!!!!!... ada adiah.. hehehe.. demam2 pun smpat lg ye gi cri adiah utk umi??? hehehe.. yg kelakarnya dia gi cri kat kdai bwh ni je.. g ngan makcik dia.. abis la duit makcik dia.. hahaha.. aku tgk2 adiah tu trus... hmmm.. sedey weeiii.. trus meleleh air mata.. luv u la syg.. t'haru sgt2.. sakit2 pun still bley cri adiah utk aku.. hmmm.. so suweeettt.. luv yoouuu sooo mmmuucchh.. nak tau dia bg adiah pe??




taraaaa



*




*




*




*





set SYAHIRAH.. even aku tak guna produk ni, amik je la.. pkai la jgk.. for u my lovely princess.. hehehe.. pe pun yg dia bg, tak pnting.. yg pnting, dia ingat aku... ingat my bufday.. keikhlasan dia tu yg pnting.. and i really appreciate it... really luv it...





kad from her.. cntik kan..




inside the card.. i ask her, nape kakak tak tulis pjg2 lg.. tulis la, kakak syg umi.. luv u umi.. dia jwb, kakak lupa la nak tulis pe.. tak ingat... hehehe.. so suweettt la kamu.. whatever la kakak.. umi still like it..



@ pizza.. pun still kecoh lg... tya nape ayah dia lmbt sgt... huh.. takde ayah tak bley ke?? kecoh btol la...


angah.. smpat lg tdo dlm kete.. ngantok sgt r tu.. pastu dok kecoh sejuk.. mmg la yang oooiii.. nak wat mcm mano... tahan je la..



bdk busyuukkk...











our order mlm td.. penuh meja kan.. hehehe.. pdhal yg mkn 5 org je.. huhuhu... skali skala.. hahaha..



spageti ni abis kat aku sorg je.. sdap!!!


and finally... licin.. hehehe.. tp stu pan pizza ktorg tapau bwk blk.. tak abis.. sume da sendat perut.. hehehehe..


0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner