Sunday, 14 February 2010

dating with my boyfrenz

Posted by mrs. tarmizi at 1:11 pm
last week, on friday kuar dating with my boypren.. da janji ngan dia ms lunch hr tu.. so ptg tu kuar ofis awal2 lg, kul 5 sharp da kuar.. pttnya kul 4.30 da kuar kan, tp extra 30 min.. hehehe.. nama je da tkar WP1, tp blk still kul 6... sm je haaa... kul 5 tu trus rushing gi pick up dia.. kang bising plak mamat sorg tu.. ekceli kuar tu nak gi bli present.. dia janji nak belikan.. huhu.. best2.. pas amik dia trus gi alamanda.. mls nak gi jauh2. smpai2 je aku gi cri brg2 dapur dlu.. bli pe yg ptt.. then bru proceed g tingkat atas, cri my present.. jenuh la pusing satu floor tu, tp takde pun yg b'kenan.. last2 dia pilih brg2 utk dia sndiri.. cciiittt.. hampeh.. huhuhu...



there... my boypren.. :-)

suka klu dpt shopping..




ada ke patut dia nak pilih bju2 cenggini utk umi dia??? eeeeeeeeeeee.. tak mo laaa... hehehe...


tgk!!! last2 dia yg dpt adiah... it's not fair la.. huhuhu...


and this one for his sister...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner