Wednesday, 3 February 2010

cuti2 malaysia

Posted by mrs. tarmizi at 11:28 am
smlm pas je ayah dorg smpai umah, dua2 trus naik atas riba.. dok pot pet pot pet. mcm2 dorg dok smbang... yg aku plak dok b'silat masak kat dapur.. yg dorg hepi je.. siap gelak2 lg.. cittt.. jeles ni, jeles.. hahaha...
yg aku dgr dorg dok pot pet psl nak gi b'cuti.. lmbt lg cik ooiii.. kalut sgh.. sorg nak pi tambun, sorg nak pi langkawi.. adooiiyaiii.. penin2... umi plak?? nak pi BALI... hhahaha.. gerek seiii.. huhuhu..

d'sebabkan p'mintaan nak gi tambun tu lbh dr yg lain2, td aku google la psl tambun tu.. before
this da pnah gi.. ok la. best jgk.. tp klu bley aku nak elak pi tmpt ni.. kenangan oiiiii.. sedey nti.. hehehe.. dok google td pun, t'ingat2 lg.. adooiii.. hmmm.. kna kuat.. kuat... kuat... demi anak.. hihihi..

dia punya rate pun ok la.. tak la mahal bebeno kan.. sdang dipertimbangkan nak pi mana.. hihi.. byk songeh btol bdk2 skrg ni.. huh...

ni entry dia.. tgk entry dia terasa mcm kat mesir pun ado.. hehehe..

nie klu bdk 3 org tu tgk, lg la menggediks nak gi.. huhu..
nie area water park.. mcm2 ado.. siyok ooo.. ada waterfall beach garden & wet park..
yg ni kat area waterfall beach garden...
nie plak kat area water park.. hehehe.. best nye.. umi plak yg tak sabo nak gi ni.. hehehe..
nie plak kat dry park dia.. byk games je la..
mcm best.. tp tgi.. gayat..
yg ni lg la aku tak main.. mau t'muntah kuar sume usus2 aku.. hahaha...
nie kat zone hot spring.. zone gitu.. hot spring ni tmpt air panas.. mmg panas air dia.. ada yg suam.. kat area water park tu smpai kul 6 je.. pas dr kul 6, korg kna gi lepak2 kat hot spring ni plak.. tak leh da dok kat area tu.. tp hot spring ni best.. panas2 pun best..
ni plak petting zone.. nama pun petting kan.. msti la sume binatang2.. burung, mcm2 lg la.. rimau pun ado ko.. dlu kt bley nyusukan anak rimau tau, skrg ni tak tau la bley lg ke tak..

tu je ye.. nti aku smbung lg.. internet lembap lor.. pnat nak download gambo.. smpai ngantuk2 la..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner