Thursday, 25 February 2010

blk kampung.. yeayyyy!!

Posted by mrs. tarmizi at 5:20 pm
mlm ni ktorg gerak blk kampung.. yeayyy!!! dlm kul 8 cenggitu da nak gerak blk.. hehehe.. nak settle bnda2 yg blm settle.. datin aku kat kpg byk sgt brg2 yg dia nak beli.. pening kepala makcik.. heheheh... ikt kan je la.. as long as dia hepi, aku hepi too.... hehehe.. yg tak hepi... poket ku.. hahaha.. tp bak kata org, berkat rezeki kt klu kita menggembirakan aty mak bpk kita. ye tak?? hrp2 begitula... insyaAllah..


si kenit tu tak nak blk.. dia ingat aku sj je nak anta dia blk.. hahaha.. nakal lg.. eeeeeeeeeee.. dok cni lgsg tak nak dgr aku ckp... melawan je kejenya.. adooiii.. kalah abg ngan kakak dia.. tu la, t'lebih manja sgt.. td sblm g keje pas lunch hour, aku merajuk ngan dia.. kuar umah pun aku wat tak tau je kat dia.. hmmm.. cian kan.. tp sometimes aku kna wat mcm tu.. klu tak nti dia lg nakal.. tak suka!! aku nak anak aku behave je.. hahaha.. bley cenggitu?? mcm la umi nye behave je kan.. hahaha.. sb tak nak anak jd mcm mak nye la, kna asuh dr skrg... huhuhu...


adik; umi cayang adik tau.. luv u sgt2.. dia suka ckp aku tak syg dia.. hmmm.. sedey la.. luv u la darling.. luv sgt2...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner