Thursday, 25 February 2010

blk kampung.. yeayyyy!!

Posted by mrs. tarmizi at 5:20 pm 0 comments
mlm ni ktorg gerak blk kampung.. yeayyy!!! dlm kul 8 cenggitu da nak gerak blk.. hehehe.. nak settle bnda2 yg blm settle.. datin aku kat kpg byk sgt brg2 yg dia nak beli.. pening kepala makcik.. heheheh... ikt kan je la.. as long as dia hepi, aku hepi too.... hehehe.. yg tak hepi... poket ku.. hahaha.. tp bak kata org, berkat rezeki kt klu kita menggembirakan aty mak bpk kita. ye tak?? hrp2 begitula... insyaAllah..


si kenit tu tak nak blk.. dia ingat aku sj je nak anta dia blk.. hahaha.. nakal lg.. eeeeeeeeeee.. dok cni lgsg tak nak dgr aku ckp... melawan je kejenya.. adooiii.. kalah abg ngan kakak dia.. tu la, t'lebih manja sgt.. td sblm g keje pas lunch hour, aku merajuk ngan dia.. kuar umah pun aku wat tak tau je kat dia.. hmmm.. cian kan.. tp sometimes aku kna wat mcm tu.. klu tak nti dia lg nakal.. tak suka!! aku nak anak aku behave je.. hahaha.. bley cenggitu?? mcm la umi nye behave je kan.. hahaha.. sb tak nak anak jd mcm mak nye la, kna asuh dr skrg... huhuhu...


adik; umi cayang adik tau.. luv u sgt2.. dia suka ckp aku tak syg dia.. hmmm.. sedey la.. luv u la darling.. luv sgt2...

dunia batinku

Posted by mrs. tarmizi at 5:04 pm 0 comments
korg tgk tak cerekarama last week.. sabtu mlm kat tv3.. tajuk nye DUNIA BATINKU.. sedey sgt2 cite tu.. nangis oooo tgk cite tu.. tp nsb baik takde sapa pun perasan aku nangis.. hahaha.. aku ni cpt benor kuar air mata.. tgk la cite pe pun.. klu sedey, siap la.. hahaha.. tgk hindustan pun bley nangis ooo.. hahaha..


tp seriously cite ni mmg meruntun aty aku.. as umi kan.. aku nak anak2 aku, especially yg si laki2 dua org tu.. jd la mcm 'abang' dlm cite ni.. sgt2 la b'tanggungjawab.. syg sgt2 kat adik2 dia, kat opah dia... ya Allah, sejuk nye perut ibu yg ngandung anak2 yg mcm tu.. besar tanggungjawab dia, tp dia b'jaya jlnkan tanggungjawab tu dgn baik.. wpun kna belasah ngan mak dia, tak skali pun dia melawan.. sedey nye.. smpai hr ni t'kesan lg cite tu kat kepala otak aku.. hahaha.. klu ada ulangan, soheh aku tgk lg.. dan soheh jgk aku nangis lg.. hehehehe...


utk anak2 laki ku, jd la mcm 'abang' ye.. bertanggungjawab pd kuarga.. adik beradik, walau mcm mana pun jgn la b'pecah belah... jlnkan tanggungjawab msg2 sebaik2 nye...


aku seorang ibu yg garang.. yes... aku mmg garang.. anak2 aku lbh prefer mtk something dr ayah dorg drp mtk ngan aku.. but not all the time aku garang kan.. time sporting, aku sporting la.. time aku kna garang, mmg garang gile2.. ayah dorg mmg tak bley la nak marah2 ni.. muka tak cenge (garang) lgsg.. anak2 aku tu tak mkn saman jgk.. kna la aku jd hulk kat dlm umah tu.. bru ada yg t'kucil nti.. hahaha.. tp garang aku b'tempat.. aku nak anak2 aku jd manusia.. jd org yg b'guna.. jgn jd antu ye.. hehehe.. tp garang2 aku pun, mlm2 celah ketiak aku jgk dorg nak tdo.. adooiiii.. biasa la anak ngan mak kan.. walau garang mcm mana pun dorg, aku still syg bangatttt ngan dorg tu.. hehehe... sume ibu bapa nak yg t'baik utk anak dorg kan.. mcm tu jgk aku.. hehehe...

am i hepi???

Posted by mrs. tarmizi at 10:29 am 0 comments
aku hepi ke??? 2 mgu je lg.. mcm2 rasa ada.. hmmm.. tawakal je la.. mls nak pk.. takde moooodddd.. nak wat sume takde mood... tak tau nape.. nak update blog takde mood, nak masak takde mood, nak wat keje takde moodd.. nak wat pe pun takde mood... tak tau mana mood aku g.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wednesday, 24 February 2010

currently

Posted by mrs. tarmizi at 2:49 pm 0 comments
skrg ni aku dok tgh bz menggoogle resipi2... hahaha.. rajin la konon2.. tp seriously aku da tak reti da nak msak pe... pening pk nak masak pe.. hahaha.. so pas ni msti menimbun resipi2 aku.. mslhnya rajin ke aku nak masak?? hahaha...
skrg kurang skit update.. coz bz yg amat2.. nti2 la ada ms t'luang aku update lg.. hehehe..

Monday, 22 February 2010

his besday

Posted by mrs. tarmizi at 12:53 pm 0 comments
today is his besday.. my abah's besday.. semoga abah diberikan kesihatan yg baik2.. sntiasa ceria2.. diberikan rezeki yg banyak.. hehee.. bley share2 kan. hahaha..

pe pun.. thanks abah.. i love u sssooo muchhh.. u are the best abah yg along ada.. really2 love u..
thanks for everything..



Sunday, 21 February 2010

aku kehepian

Posted by mrs. tarmizi at 5:58 pm 0 comments
hahaha... aku hepi.. hepi.. hepi.. why?? sb bdk kecik busyuk masam tu dtg cni hr ni.. hehehe.. dia dtg ngan mak ucu dia.. tlg jagakan angah yg tgh sakit tu.. hehehe. baik kan adiknye.. tak sabo nak tgu dia smpai ni.. adddoooiii.. rindu bangat sm bdk kechik tu..

Friday, 19 February 2010

no idea

Posted by mrs. tarmizi at 2:54 pm 0 comments
sonyap je blog aku ni?? tak tau nak update apa.. hehehe.. nothing spesel pun nak cite2 kat cni.. last week ada la bwk anak2 aku shooting di putrajaya.. shooting ooo.. tak tahan.. hehehe.. shooting sndiri2 sajork.. tp gambo2 sume dlm lappy.. nak update kat umah, tgu la aku free sefree free nye.. hahahha..




angah officially nye da kna campak.. sedang b'istirehat kat umah with pak chu nye.. adooiii la.. abis adik2 bodyguard aku t'paksa jd bibik.. hehehe.. pas sorg, sorg.. nak wat camno.. t'paksa la ye.. pe pun, thank you very very mmmuuuccchh... jasa kalian, Allah je yg dpt membalasnya..

Thursday, 18 February 2010

miss somebody

Posted by mrs. tarmizi at 3:40 pm 0 comments
i miss somebody.. somebody yg aku tak bley nak bgtau sapa org tu.. suddenly t'ingat kat dia.. nape??? kuatkan la aty ni.. kuatkan la iman aku.. ni yg nak nangis ni... :-(
benciiiiii!!!!!!!!

sorg lg plak

Posted by mrs. tarmizi at 2:57 pm 0 comments
hmmm.. pas sorg, sorg.. angah plak da nmpak simptom2 demam cmpak.. adooiii... pening da ni.. pening pk nak import sapa plak tlg jg bdk sorg ni.. huhuhu.. pening2.. tak bley nak update byk2.. hahaha.. alasan gitu...

Wednesday, 17 February 2010

syiqah ooo syiqah

Posted by mrs. tarmizi at 2:57 pm 0 comments
SYIQAH.... panggilan bru utk si kakak.. paksu dia la yg bg nama bru ni.. paksu tu adik my bodyguard.. dia kt syiqah ni nama pelakon dlm tari tirana tu... hahaha.. pndai2 je ek bg nama bru kat bdk kecoh sorg tu... skrg ni mulut dia nauzubillah.. byk btol.. ada je yg dia nak pot pet pot pet.. bingit jgk kdg2.. hahaha.. tp bl dia time dia sakit, teringat plak saat2 pot pet dia tu.. hihi..




last week kan si angah tak gi skolah.. aku tak shat.. tak bley nak bgn lgsg.. kepala pening.. klu bgn rasa mcm tak pijak bumi je.. mcm terawang2... lalok gitu.. siap ngan muntah segala.. addoiiii.. benci btol... tak suka btol la klu muntah2 ni.. tak selesa.. tak tau psl apa tb2 je jd pening ngan muntah2 tu.. yg pastinya, pas je mkn pizza hr tu, trus rasa sakit kepala.. tp ok je.. telan panadol mcm slalu je la.. ingatkan biasa2 je.. tp pg jumaat tu mmg tak bley nak kawal lgsg.. trus flat... nsb baik ada adik bodyguard aku jagakan anak2 aku.. aku mmg fengsan dr pg smpai ke t.hari.. nak pi klinik pun tak pi2.. tak bley nak bgn.. ptg tu bru pi spital.. kna amik darah sume utk blood test.. doc kt ada kuman dlm darah.. da kna start amik antibiotik.. aku rs sb aku mkn daging byk sgt kut... hmmm.. pasni da kna pantang mkn.. no more daging...




sb tak pi skolah hr jumaat hr tu, pg td mcm biasa kejutkan dorg bgn pg.. hehehe.. dorg pun hr ni mcm snang je nak bgn.. xcited kut sb lama cuti.. da siap2 sume, smpai je dpn skolah aku mcm pelik.. nape lenggang je skolah ni.. awal lg ke?? tgk jam da kul 7.20... takkan la takde org lg.. trus col my frenz, tya tak skolah ke hr ni?? dia ckp hr ni cuti lg, sok bru start skolah.. adddoiii.. trus gabra.. pengasuh da la cuti lg.. adik bodyguard aku pun da blk mlm td.. trus kalut cri org yg bley tlg jgkan anak.. nsb baik la ada sorg ni yg sgp tumpangkan anak2 aku kejap.. lega....




yg lawaknye, si syiqah tu.. dlm kete dok pot pet pot pet marahkan si angah... nak tau dia ckp pe...




eeeeeeee... ajit ni kan.. wat malu kite je tau.. tgk tu sume org da tgk kite.. engko ni la.. tu la suh pi skolah tak mau.. kan da malu.. pg2 lg da malu tau.. pe la ko ni...




haaa.. cenggitu la bebel nye si syiqah aku tu.. aku dok diam je la.. dgr je.. sian si ajit.. tak psl2 kna marah pg2.. hahaha...




for information, si syiqah tu skrg ni da tkar da loghat dia b'ckp.. sume da tukar slang KL.. heheheh.. da kite2 da.. ngko la, kite la.. totally la da tukar.. kalah aku ooiiii.. bru sbln dok cni.. si ajit maintain loghat utara dia tu.. dok ayaq2... pi kantin pun, dok mintak nak beli ayaq lg.. t'cenggang2 org kantin tu.. hehehe... mcm2 kerenah bdk2 ni.. tu blm yg si kecik tu lg.. klu ada yg tu, sume bley kalah ngan dia.. dia la SUPER HERO.. hehehe.. miss him sssoooo mmuuuccchhh..

toyol

Posted by mrs. tarmizi at 10:22 am 0 comments
smlm anak2 da mkn, mandi ktorg dok santai dpn tv.. layan cite pe ntah.. smentara tgu adik bodyguard aku siap2 nak blk ktorg dok main teka teki.. mcm2 teka teki ada.. tp yg plg aku tak bley tahan, 1 teka teki ni... teka teki ni aku yg bg... aku tya la, dlm byk2 binatang, binatang pe yg byk wang.. ajit laju je angkat tgn.. siap ckp, umi2 ajit tau.. aku pun tya la 'haa, pe dia?? nak tau dia jwb pe?? ngan penuh confidentnye dia jwb.. TOYOL... muka mmg confident giler ni.. ngan lajunye... pas je dia jwb tu, aku, bodyguard aku ngan si kakak punya gelak tak hingat.. aku gelak sekuat aty la.. mmg lawak sgt2.. hahhahaa... sb ngan muka dia yg penuh confident, ngan semangat nye nak jwb.. tu yg tak bley blah tu.. sakit perut2 aku gelak kat si angah ni.. bley plak si toyol jwb nye.. poyo btol la...

Tuesday, 16 February 2010

lunch ktorg

Posted by mrs. tarmizi at 10:00 am 0 comments
blk dr presint 9 tu, aku trus siap2.. zassss msuk dapur.. nak siapkan our lunch.. hr ni aku masak simple2 sajork.. da tak reti nak pk masak pe da.. pening plak pk nak memasak ni.. hehhee.. so aku plan hr ni nak msak ikan siakap steam, kangkung goreng belacan, sup ayam (smlm punya ye), ulam petai & sambal belacan... tu je.. jd la ye wat isi perut.. hehehe..


gambo aku google je.. tak smpat nak snap gambo ikan yg aku msak.. lapo sgt2.. hehehe..

mandi manda @ p9

Posted by mrs. tarmizi at 8:00 am 0 comments
pg2 td awal2 lg da kejutkan dorg.. nak bwk dorg gi swimming kat presint 9 tu.. da janji ngan dorg smlm.. kul 8 cenggitu trus gerak ke sna... gi ngan my bodyguard n adik2 dia.. ktorg just jd pemerhati je.. jd life guard gitu.. hehehe.. seronok dorg dpt main air.. pgl pun tak nak naik da.. dlm kul 10 cenggitu ajak la dorg naik.. tak nak nye.. aku bg extra 5 mins lg.. pastu no reason, no please2 ok?? hihi.. umi nak blk masak plak.. huhuhu.. next time dtg lg ye..

main b'2 je la ye.. klu ada si bdk kenit tu lg kecoh gamaknye.. hehehe..







tgh2 dok perati anak2 aku, t'perasan plak ngan bdk kenit ni.. xcited ooo dia jmpa air.. jenuh mak pak dia nak kepung dia.. seronok tgk dia.. ralit je.. bdk2 klu da jmpa air, cenggini la jd nye.. hehehe...

see!!! teruja kan dia dpt main air..



hehehe.. comey la ko ni.. bwk blk kang bru tau..


Monday, 15 February 2010

present from her

Posted by mrs. tarmizi at 9:32 pm 0 comments
nie la bju yg kakak belikan utk aku tu??? cntik tak?? hihihi... comey kan.. green kaler plak tu.. cute.. thanks kakak...

really2 miss him

Posted by mrs. tarmizi at 9:29 pm 0 comments
aku rindu sgt2 ngan bdk ni.. rindu yg sgt2... tak reti nak ckp byk mana punya rindu.. hehehe.. but i really miss him... miss him a lot...



kesiannye

Posted by mrs. tarmizi at 7:46 pm 0 comments
aaalololo... siannye.. cite ni da basi.. hehehe.. td dok belek2 gambar lama, jmpa plak gambar2 ni.. ni.. ni ms otw nak gi bli brg2 dapur.. pas abis bli brg2 ni bwk dorg main kat playground dlm ni.. main boling!!!.. huhuhu...

tgh dok usha bola dia.. skali strike lorrr!!!.. hehehe..


aim beb!!! aim...

wow!!! caya la..


muka hepi... strike msti la hepi..

Sunday, 14 February 2010

aksi2 si kenit

Posted by mrs. tarmizi at 1:47 pm 0 comments
ni la aksi2 si kenit aku before ktorg gerak gi Nilai semalam.. korg layan je la yoooo...







model : iman muhammad haziq
cameraman : iman nur syafiqah
peace ^ ^

macam2

Posted by mrs. tarmizi at 1:33 pm 0 comments
si kakak tak abis2 lg nak celebrate besday aku.. blk keje ptg khamis tu, tgk kat dinding penuh ngan lukisan2 dia... hmm.. nsib baik lekat2 je.. wat nye dia conteng2 kat dinding umah, naya la aku..



ms blk lunch tu dia merajuk ngan ayah dia.. rupa2 nya dia komplot ngan ayah nak gi bli adiah utk umi.. tp ada miscommunication skit, tersentap la anak dara sorg ni.. hehehe.. jenuh la ayah memujuk... gasak la korg.. tak nak cmpur.. susah nak pujuk bdk sorg ni.. muncung panjang sgt.. nyampah!!!... hahaha...



ptg tu pas aku blk dating dgn boypren aku, dua org ni plak kuar dating.. hehehe.. dia ingat aku tak tau dia nak gi cri present utk aku... aku pun wat2 xcited je la kan.. hehehe.. b'lakon kna pndai oooo... jenuh la ayah dia pusing ngikut dia cari adiah.. abis stu alamanda tu.. bdk ni fussy gile2.. mmg cerewet yg amat2.. layan la ko ye... dia mtk ayahnye belikan rantai la, cincin la, ksut bonia, handbag bonia.. hahahah.. ko ingat ayah ko cop duit ke?? hahaha... lawak2...


last2, dia plh bju utk aku.. green kaler.. cntik sgt2.. sukaaaa.... nti2 aku upload gambo bju tu ye.. ada dlm kamera.. mls nak upload.. hehehe...



to kakak > > > > thank you very2 much.. love u..

nie la hasil2 lukisan si kakak.. hehehe.. cute.. hahaha..

dating with my boyfrenz

Posted by mrs. tarmizi at 1:11 pm 0 comments
last week, on friday kuar dating with my boypren.. da janji ngan dia ms lunch hr tu.. so ptg tu kuar ofis awal2 lg, kul 5 sharp da kuar.. pttnya kul 4.30 da kuar kan, tp extra 30 min.. hehehe.. nama je da tkar WP1, tp blk still kul 6... sm je haaa... kul 5 tu trus rushing gi pick up dia.. kang bising plak mamat sorg tu.. ekceli kuar tu nak gi bli present.. dia janji nak belikan.. huhu.. best2.. pas amik dia trus gi alamanda.. mls nak gi jauh2. smpai2 je aku gi cri brg2 dapur dlu.. bli pe yg ptt.. then bru proceed g tingkat atas, cri my present.. jenuh la pusing satu floor tu, tp takde pun yg b'kenan.. last2 dia pilih brg2 utk dia sndiri.. cciiittt.. hampeh.. huhuhu...



there... my boypren.. :-)

suka klu dpt shopping..




ada ke patut dia nak pilih bju2 cenggini utk umi dia??? eeeeeeeeeeee.. tak mo laaa... hehehe...


tgk!!! last2 dia yg dpt adiah... it's not fair la.. huhuhu...


and this one for his sister...

Thursday, 11 February 2010

my blog is 1 y.o

Posted by mrs. tarmizi at 4:38 pm 0 comments
huhuhu.. sdar tak sdar tak setahun da aku b'blogging.. huhu.. blogging gitu.. pdhal bru setaun jagung kan.. hehehe.. kiranya hr ni anniversary for my blog cum besday aku la ni.. hahaha.. at first, aku sj2 je nak tulis blog ni.. sj suka2.. dok tgk2 blog org, tb2 terasa plak nak wat blog sndiri.. punya la gigih wat kan.. aku nak kan buta IT skit... hahaha.. takpe2.. klu tak pndai, kita blajar kan.. hehehe.. tp lama2 aku enjoy plak dok blogging.. sronok.. mcm diari.. dlu ada la diari, skrg takde.. tak smpat nak nulis pun.. so, zaman pun da makin canggih.. anggap je blog ni as diari kan.. bezanya, kt leh share cite2 ngan readers2 yg bc blog kita.. if ada yg baca la.. hehehe.. hopefully aku akan lbh rajin b'blogging.. wpun tak hr2 dpt wat entry bru, at least ada jgk entry nye.. tak smpat la nak wat entry hr2.. byk keje.. klu smpat ada la entry, klu tak qada' la sok ke lusa ke.. hehehe..
pe pun, i luv blogging.. insyaAllah, akan trus blogging n blogging.. tak tau smpai bl.. selagi t'mampu... hopefully.. lgpun aku dpt support from my bodyguard and some of my frenz.. bak kata bodyguard aku, every 5 minutes klu takde keje, dia akan bkak blog aku.. really?? hahaha.. btol ke tu?? hopefully so.. hehehe...

a day before my besday

Posted by mrs. tarmizi at 2:39 pm 0 comments
blk keje smlm, dok dgr my doter pot pet pot pet.. kecoh btol minah sorg tu.. mcm2.. dia suh aku gi keje lewat hr ni.. tya dia nape, dia ckp takde pe.. sj je.. aku pun wat bodo je la.. pas siap masak sume2, aku suh dorg siap2.. nak kuar, gi pasar borong.. cri ikan.. kan weekend ni nak cuti pjg.. korg la cuti, aku tak.. cuti pun dok umah je.. riso takde stok ikan plak, sb beli awal2.. klu ada tetamu dtg umah pun, da ada bekalan kan.. hehehe..




sblm pi pasar, pi melantak la dlu kan.. hehehe.. pi pekana pizzaaa.. da lama tak mkn pizza.. lgpun dan janji ngan dorg nak blanja pizza.. alang2 da kuar, zasss trus la kan.. lgpun dpt rezeki smlm.. rezeki facebook la ni.. alhamdulillah.. hehehe..




ms dok tgh tgu angah mandi tu, my doter dtg.. dia suh aku tutup mata.. aku tya nape.. dia ckp tutup je la umi.. iktkan je la.. org sakit kan... hehehe.. kang kecik aty plak.. da la ratu merajuk bdk sorg tu.. bkak2 mata.... SURPRISE!!!!!!... ada adiah.. hehehe.. demam2 pun smpat lg ye gi cri adiah utk umi??? hehehe.. yg kelakarnya dia gi cri kat kdai bwh ni je.. g ngan makcik dia.. abis la duit makcik dia.. hahaha.. aku tgk2 adiah tu trus... hmmm.. sedey weeiii.. trus meleleh air mata.. luv u la syg.. t'haru sgt2.. sakit2 pun still bley cri adiah utk aku.. hmmm.. so suweeettt.. luv yoouuu sooo mmmuucchh.. nak tau dia bg adiah pe??




taraaaa



*




*




*




*





set SYAHIRAH.. even aku tak guna produk ni, amik je la.. pkai la jgk.. for u my lovely princess.. hehehe.. pe pun yg dia bg, tak pnting.. yg pnting, dia ingat aku... ingat my bufday.. keikhlasan dia tu yg pnting.. and i really appreciate it... really luv it...





kad from her.. cntik kan..




inside the card.. i ask her, nape kakak tak tulis pjg2 lg.. tulis la, kakak syg umi.. luv u umi.. dia jwb, kakak lupa la nak tulis pe.. tak ingat... hehehe.. so suweettt la kamu.. whatever la kakak.. umi still like it..



@ pizza.. pun still kecoh lg... tya nape ayah dia lmbt sgt... huh.. takde ayah tak bley ke?? kecoh btol la...


angah.. smpat lg tdo dlm kete.. ngantok sgt r tu.. pastu dok kecoh sejuk.. mmg la yang oooiii.. nak wat mcm mano... tahan je la..



bdk busyuukkk...











our order mlm td.. penuh meja kan.. hehehe.. pdhal yg mkn 5 org je.. huhuhu... skali skala.. hahaha..



spageti ni abis kat aku sorg je.. sdap!!!


and finally... licin.. hehehe.. tp stu pan pizza ktorg tapau bwk blk.. tak abis.. sume da sendat perut.. hehehehe..


Wednesday, 10 February 2010

our dinner last night

Posted by mrs. tarmizi at 12:08 pm 0 comments
haaa.. ni dinner ktorg last night... da tak tau nak mkn pe da.. asyik nasik jeeee... loya da tekak ni.. last2 ptg smlm tetiba plak rs nak mkn ala2 westerng gitttuuu... so aku pun gi la menyopping bhn2 yg diperlukan kat kdai bwh umah tu.. nsib baik ada.. yg takde mixed vege je... takpe la.. bantai je pe yg ada...



blk tu rileks2 dlu.. pnat.. hehehe.. kul 7 lbh bru start msuk dapur...




^


^


^


^


taaarrraaa...


hasilnye.. hehehe



makaroni & fruit cocktail




makaroni ni my own resepi.. main cmpak2 je.. otter skit2.. hehehe.. sdap ke tak blakang kira.. mkn jo.. hehehe



kasi close up skit.. haaaa.... tb2 rasa lapo da.. hehehe..



tp kan smlm, ada sorg tu merajuk ngan aku.. huh.. merajuk konon.. ok.. fine.. nak merajuk kan?? aku pun mls r nak layan.. merajuk la.. mkn pun tak tmbh.. mogok r konon.. aku pun wat donno je la kat dia.. da nak merajuk kan... wat muka siyes lg.. takpe2.. huhu.. but at last, aku mmmmeeennnaannnggg!!!! yeeaaayyy.. huhuhu..

 

Template Design By:
SkinCorner