Monday, 25 January 2010

santai

Posted by mrs. tarmizi at 11:57 am
last week, before g pasar borong bwk dua org bdk ni gi mkn kat jusco.. aku teringin nak mkn yee mee.. so pas maghrib, da gerak da.. gi mkn2 dlu, pastu trus zasss ke pasar borong.. bli stok brg basah for one week.. t'paksa gi jumaat mlm, coz esoknye pg2 aku da nak blk kpg.. kazen aku nak b'tunang.. tak abis2 kan.. sat tunang, sat kawen.. hahaha.. rmai sepupu... cenggitu la..


ni la bnda yg kakak n angah smpat ngenakan umi dia suh bli.. pe bnda ntah namanye.. but interesting wat bnda ni.. aku pun da bodek2 bodyguard aku suh blikan utk aku stu.. hahaha..


laju je dia siapkan homework dia.. pastu trus nak wat bnda ni.. khusyuk je..




see how khusyuk nye dia.. aku pgl pun tak mo da..







angah sebal je.. bengang je sb dia tak leh wat lg bnda tu.. coz tak siap homework lg.. so no way okeh.. finish your homework first!!!

taraaa.. almost finish...


finally.. finish it!! comey kan.. aku ska wat bnda2 mcm ni.. nti nak bli la.. tp aku tak nak la yg bean ni.. sengal je.. hihihi..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner