Monday, 25 January 2010

new CSL blackberry for my love

Posted by mrs. tarmizi at 2:52 pm
hmm.. best la mamat tu.. dpt hp bru lg... citt.. huh.. sj je dia tglkan hp dlm keta ms gi solat jumaat hr tu.. sj la nak rosakkan ye.. hahaha.. keji tak aku?? ekceli mmg hp dia tu gilos.. asyik t'off je.. pastu bl col tak dgr la, apa la.. menci btol..



so ms blk kpg hr tu, aku pun pe lg.. gi survey la hp utk dia.. klu tak susah ooo nak calling.. mak aku smpai perasan la.. siap tya lg, 'awat blk kali ni hang dok diam ja?? hp pun tak bunyik'.. aik?? perli nmpak.. hahaha.. ptg tu bl aku bwk blk hp, bru la dia tau hp bodyguard aku tu rosak.. siap sound lg 'ptt la senyap je pun'.. hahaha..



tak tau nak bli hp jenis mcm mana.. tp bl dok ingat2 blk, dia mmg ada ckp kat aku, klu dpt blackberry best jgk kan.. tak byk cite, aku trus sambaq hp tu.. suka tak suka, trima je la ye.. hehehe.. tp aku tau, bodyguard aku ni snang cite.. bg la pe pun, sume dia ok je.. hehehe.. msak nasi ngan telur goreng pun, ok.... hihihi.. snang nak jg nti.. syukur alhamdulillah..



ni je la yg mampu bli utk dia.. nak bli blackberry yg branded punya, no money la.. ehhehe.. ni pun mahal jgk ooiii.. bg aku la.. klu da cecah dkat 500 tu mahal lorrr... huhuhu.. surprise for him.. dia tak tau pun aku nak bli hp ni utk dia.. hehehe.. smlm t'panik jap bl aku hulur hp ni kat dia.. hihi.. suka la tu!!! gediks je.. hahaha.. present utk besday dia.. bg awal2 wpun besday bln dpn.. bley cenggitu??? hehehe..





0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner