Wednesday, 13 January 2010

kakak

Posted by mrs. tarmizi at 3:11 pm
nie la activity kakak over the weekend.. smpai ke mlm dia dok ralit wat bnda ni.. ska la wat exercise yg cenggini.. tak la ngantok kan.. siap berebut lg ngan si angah.. ni time tgh mlm.. dkat kul 1 pg da ms ni.. tp dia tak reti2 ngantok.. huh... mkn pe la bdk ni.. mata tu mcm burung antu je.. aku plak yg kna teman kan dia wat exercise ni.. bnda ni aku da siap download msukkan dlm lappy.. so skrg dia just switch on, pastu bkak la exercise ni.. da pndai oooo.. siap tya password aku apa.. hahaha.. sori ye.. umi takkan bg.. klu bg, mau lappy aku tu jd hak mutlak dia.. hohohoho...


tgk la betapa ralitnya dia.. jenuh la nak tgu dia abis wat exercise tu.. aku plak jd translator dia.. 'umi, non-living things tu pe?' umi...umi.. umi.. pnat seh nak m'jwb.. tp takpe.. at least dia dpn mata aku.. rajin wat exercise.. gud2..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner