Monday, 14 December 2009

Senangnye Dalam Aty

Posted by mrs. tarmizi at 10:56 am
huhuhu.. senangnye dlm aty.. lalalalala.. ala2 p.ramlee la pulok.. hehehe.. mood tgh hepi ni.. hahaha.. smlm mcm biasa, still lg ngemas umah yg tak siap2 tu.. lmbt la nak siap ngemas2 ni... penat...


t.hari tu bwk adik2 aku gi mkn kat boling alamanda.. mkn kat cni best.. hehehe.. pas da abis mkn2 sume, anta adik aku jmpa kwn dia.. dorg nak ke PD.. regarding dorg punya bisnes lor... aku trus proceed gi cavenzi balakong.. hahaha.. hajat di aty nak tmbh stu lg sofa.. tp tak jd.. huh.. menci.. pastu blk umah.. nak settle kan bab pasang langsir..

alya.. bdk yg kuat mkn... nak ngunyap je mulut dia tu.. tp bdk melayang je... mcm pak dia..



projek memasang langsir.. dr kul 6 smpai kul 8.30 memasang langsir je.. tu pun yg smpat siap sliding ngan master bedroom je.. letih weeii psg langsir ni.. asyik tak kna je.. pendek la, pjg sgt la.. jenuh r nak bkak, psang blk.. hehehe.. menguji kesabaran btoi...

taarrraaa.. huhu.. akhirnya.. langsir sementara nak siap langsir bru.. hehehe..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner