Friday, 4 December 2009

Bermulanya.. ^_^

Posted by mrs. tarmizi at 10:30 am
pada tarikh 28/11/2008, mlm... kul 11 lbh cenggitu. aku tgh dlm kete ngan membe, gi cri mkn... supper.. huhu.. ekceli aku ptt nye blk tpg mlm tu, tp da t'lepas bas.. hahaha.. gi merayap la pastu kan.. tgh2 dlm kete tu, tb... tett... tett... msg msuk da...


unknown number: salam... lily tgh watpe tu...

aku: w.salam.. sapa ni???

unknown number: abg mizi la ni..

aku: mizi??? mizi admin ke??

unknown number: yup..

aku: nape???


trus aku mcm ???? pe ek?? tak reti nak ckp da ms tu... dlm aty t'pk nape plak mamat ni msg aku?? before ni ktorg stu ofis, stu level... tp pas aku da dpt attach ngan bos bru, tkar la ke level lain.. ms stu level dlu pun mmg tak pnah la nak smbang ke, apa ke kan.. just senyum2 gitu je.. sb miji ni jenis malu giler ngan pmpn... mmg tak pnah ada gf la before ni.. hehehe.. bley caya ke tu.. so far tu la yg aku dgr dr dia n dr adk b'adik dia yg lain... good2.. sb tu la aku ni his 1st love n 1st woman ever enter his heart and life.. bangga gitu.. hehehe.. gediks je kan.. time ni aku blm lg settle down ngan ex husband dlu.. still dlm proses...


pas je dr tarikh tu, ktorg just kwn2 cenggitu je.. no feeling2.. he knows aku ada problem ms tu.. dia msg pun sb consider ngan aku ms tu... dia dgr sume cite2 dr psl aku pun dr kwn2 yg rapat ngan aku.. not dr mulut aku sndiri... ms tu aku kunci gile aty aku ni.. tak leh org lain msuk.. NO ENTRY.. hahaha.. poyo je.. but seriously, ms tu mmg nyampah la ngan jantan2 sume.. boikot tu... tp mamat ni, gile punya baik... kena la maki ke, hapa ke... dia wat dek je.. wat muka tak b'salah je... very the sabar.. lemah lembut, tolak ansur... pnah aku halau dia jln jauh2 dr aku.. time ni ms ktorg kuar rmai2 gi mkn kat alamanda.. aku marah2 dia, suh jln jauh2.. rimas jln sbelah aku.. dia ngan selamba, gi r jln jauh2.. tak dtg da dkt aku pastu.. bley cenggitu?? aku plak ngan takde rs b'salah marah2 dia.. huh.. mmg jahat.. tak tau nape ms tu benci gile2 ngan laki2... sakit terasa lg kut.. fobia pun ada ms tu... tp mamat ni, still tolak ansur ngan aku.. sabar ngan kerenah aku.. tahan kna marah pun... lama2 aku slow down.. hehehe.. take time utk lupa sume2 yg jd dlm hdp aku kan.. tak tau bl ktorg declare.. takde tarikh pun... tau2 da jd serious.. hehehe..


so, last week da genap la setahun kenal ngan MOHD TARMIZI BIN FAUZI.. hepi sgt2 ngan dia.. sssooo hepi... he's such a good guy.. mmg the best.. mmg baik sgt2.. kesayangan abah aku tu.. huhuhu.. my mom too.. first time dia ikt blk, parents aku da fall in love ngan dia.. hahaha.. bley???

nti aku smbung lg ye cite selanjutnya...


"it only take a minute to falling in love... but it take a lifetime to forget"

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner