Friday, 11 December 2009

@ Mines

Posted by mrs. tarmizi at 9:52 am
smlm pas abis keje, trus zass gi mines.. sb nye??? nak cri langsir.. hehehe.. gile r nak cri kedai langsir ni.. jenuh memusing satu mines tu.. skt2 kaki aku.. tp gigih jgk cri kdai tu.. hehehe.. bl da jmpa xcited gile r.. pstu tgk plak langsir2 yg gile punya cantik.. siyes!! mmg cntik sgt2.. aku da gediks2 da dlm kdai tu.. yg bodyguard aku lg gediks.. siap plh da langsir utk raya, utk itu, utk ini.. byk la duit awk kan.. hehehe.. tak ley nyimpan la cenggini.. da dua2 kaki shopping... huhu.. tu blm bwk anak2 lg.. anak2 aku pun bley tahan jgk bab nyopping ni.. kuikuikui.. ikt perangai omak la tu..
so, da abis tawaf satu kdai tu ktorg decide nak amik langsir yg bawah ni.. cntik.. pusing2 pun tetap minat hok ni jgk.. dr mata jatuh ke aty tu.. hehehe.. ktorg trus upah jahit kat cni je.. 2 mgu bru siap.. smentara tu pkai la langsir yg lamo2 dlu ye..

abis tu trus gi cri mkn.. tapau je pun.. stu hal lg, bab nak cri jln kuar... jenuh la m'cari kot mana ktorg msuk td.. nak cri crocs pun skit punya susah.. da tensen da aku ni nak m'cari jln kuar.. last2 jmpa jgk..hehehe.. blk umah trus mkn smbil wat list brg2 yg ktorg kna beli utk umah bru nie.. brg2 skolah anak2 n mcm2 lg la.. naik b'pino mata ni tgk RM byk sgt... hehehe.. b'peluh ooiii nak kuar duit ni... tp takpe.. as long as aku, bodyguard, my kids n my parents hepi.. duit insyaAllah bley di cari... yg pnting family.. family first.. dorg hepi, i'm oso hepi.. ada certain2 perkara je yg aku tak leh nak iktkan sgt.. ada perkara2 yg aku tak ley nak wat utk parents aku.. hopefully dorg phm.. i'm not selfish.. but aku klu bley nak elakkan perkara2 yg tak elok dr b'laku ms akan dtg.. dr sakit telinga dengo org dok ngata, baik skrg ni aku tadah je telinga dgr je mak abh aku bebel.. hrp2 sume b'jalan ngan baik.. amin...



ni la langsir yg da b'jaya m'curi aty aku n bodyguard aku.. hihi.. cute kaler dia.. menyerlah ooo.. smpat amik satu gambo ni je.. pastu kna sound.. 'no camera, pls'.. hehehe.. malu aku...

dinner bodyguard aku.. mc chicken.. ptt la makin gemuks.. huhu..

aku mkn yg ni je.. hahaha. bley caya tak?? mmg aku mkn ni je mlm smlm.. takde selera lor... tetiba je.. hehehe... sb duit byk nak kuar kut.. hahaha..



haaa.. ni list utk brg2 dapur.. brg2 ni je da RM450??? huh.. pening2...

ni brg2 keperluan lain.. cadar la, pasu la, bunga la.. mcm2 ado.. ni je da RM9##... huhu.. nanges... takpe, sume2 ni utk tahun ni je.. pkai la smpai lusuh.. hjg thn dpn baru beli plak.. hihihi...

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner