Thursday, 3 December 2009

Home Sweet Home

Posted by mrs. tarmizi at 3:17 pm
gambo umah bru aku yg tak dpt2 lg.. bl nak dpt kunci ni.. tak sabo da.. tp2 mlm tgk gambo je.. naik meroyan da.. hahaha.. xcited nak dok umah sndiri ni.. lmbt btol la dpt kunci.. anak2 aku pun da tak sabo nak dok cni.. lmbt bebeno..



kitchen.. kecik sajo.. klu mak yg msuk ni, for sure b'laga bontot je nti.. hehehehe...

master bedroom.. kecik jgk.. muat2 lemari, katil n meja solek.. tak leh nak msuk kan meja lappy aku nti.. kna share blk ngan kakak la cenggini.. ska la dia klu lappy ltak dlm bilik dia.. huh...

blk no. 3.. besar gile... not lebar tp pjg la.. blk angah ngan adik.. ska la bdk b'2 tu dpt blk beso2 kan.. jenuh b'gado la nti...

bilik anak dara tunggal aku tu.. selesa la utk dia sorg2..

balkoni.. gile punya luas.. nak ltak meja kopi la kat luar ni.. ptg2 bley lepak2 with kids.. n coming soon, with my bodyguard oso.. bl da sah jd bodyguard aku smpai ke mati la ye.. bl dia da byr duit lesen utk jd bodyguard aku forever kat bpk aku tu.. hehehe..

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner