Tuesday, 8 December 2009

Bertemunya 2 Madu

Posted by mrs. tarmizi at 11:47 am
hehehe.. huhuhu.. ngeri je tajuk atas tu kan.. hehe.. tp takde aksi2 ngeri yg b'laku ye.. hehehe. sume nye ok2 sj.. mesra2 lg.. cemelot gitu.. hehehe
last week, blk dr sogo trus zass gi jmpa kak norma.. dia ni ex wife to my ex husband dlu. hehehe.. b'belit2 kan.. sonang cito, dia bkas madu aku dlu.. ktorg b'madu skejap sj.. tu pun di luar pengetahuan kami.. bley cenggitu??? sronok sgt2 dpt jmpa ngan dia.. da lama nak jmpa tp takde rezeki lg.. so hr tu alhamdulillah, akhirnya dpt jgk kami b'jumpa.. aku gi umah adik dia, pick up dia bwk gi minum2.. punya la rancak sembang, sedo2 da kul 11.. mula la kelam kabut nak blk kan.. hehehe.. next time dia dtg cni nak jmpa lg.. kali ni ktorg nak jmpa kan anak2 ktorg yg stu bapak tu... kna kenal2 kan dorg, kna explain kat dorg yg dorg ni adk b'adik stu bapak.. tkt nti bl da beso2, da belajar tgi2, t'bercinta plak.. tkt weeiii.. simpang malaikat.. so, better let them know dr skrg..
smpai skrg aku dok wondering nape la jantan tu bley tgl pmpn yg sebaik kak norma tu.. sume ckup.. kecik molek ke.. kurus je.. pe lg yg tak ckup kan?? hmmm.. pelik btol la!!!

0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner