Friday, 13 November 2009

tq laLing

Posted by mrs. tarmizi at 8:14 am

i'm ssssssoooooooooooooo hepi... hehehe.. for my daughter, my princess, my buah aty, my BFF, my apa lg ek?? sume2 la.. hehehe.. she's everything to me.. dialah satu2 nya anak dara yg aku ada.. dia la penawar & racun utk aku nti.. but hopefully more tu penawar la kan.. hahaha... insyaAllah... she's got a gooooooddddddd result dlm final exam dia.. tp ada 3 subjek trn 4 markah dr sblm nye.. but still got A.. peratusan dan kedudukan dia dlm kelas pun naik.. even kedudukan keseluruhan sume darjah 1 pun dia naik gak.. hehehe.. sssssoooooooo hepi la.. i'm proud of her.. wpun bru darjah 1 kan, mmg takde pe pun yg nak dibanggakan sgt.. but for me, i'm still proud of my daughter...

sok nak gi cri exercise book byk2 la.. nak suh dia wat exercise during school holiday ni.. klu tak asyik main je kan.. so amik ko... wat la exercise tu smpai t'muntah2.. hahaha.. angah too... bdk ni byk sgt penyakit M dlm bdn dia.. siap la ko nti bl da dok cni.. mmg rotan je la kan.. kna beli rotan siap2 ni.. hehehe.. have to garang2 ngan bdk sorg ni.. malasnya subhanallah.. kna sbr byk2 la ngan hero aku sorg ni... takpe2... aku akan watpe sj asalkan 3 org anak aku ni jd org.. bkn jd syaiton.. hahaha... biar jd org yg b'guna... biar tau b'tggjwb skit.. lbh2 lg laki2 kan.. kang nama je laki, tp takde responsibility lgsg.. watpe kan?? hopefully anak2 aku ni b'jaya la dlm hdp dorg nti.. jd anak yg soleh & solehah.. b'guna pd sume org.. dan yg pnting biarla b'agama skit.. ada adab sopan.. klu tak mau kna lempang ngan aku hr2.. hahaha... garang2 jgk.. tp dlm aty, i love them sssssssssssssssooooooooooooooooo mmmmmmuuuuuuuuuccccccccchhhhhhhhh.....





0 comments:

 

Template Design By:
SkinCorner